• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

След трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци има още една тройка - тримата без имунитети

След трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци има още една тройка - тримата без имунитети

/КРОСС/ „Атаките срещу кабинета не са страшни, а нормални. Ние критикуваме несвършената работа, за да стимулираме управляващите. За 6 месеца правителството не е свършило нищо. Не може само в предизборна обстановка да се обещава и после да не се изпълнява. На хората им писна". Това това каза в предаването "Събуди се" по „Нова телевизия" лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки.

"Ние сме убедени в нашите качества. Ние в момента сме в най-добрата роля. Никой не очаква нищо от нас, малка парламентарна група сме, може да критикуваме. Ние искаме да управляваме едно малко предприятие, за да покажем нашите възможности. Нека ни дадат пристанище "Варна". Какво ще изгубят толкова? Ако за една година пристанище "Варна" покаже ръст с 20 процента, ще докажем възможностите си", разкри Марешки.

"След трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци има още една тройка - тримата без имунитети. Тройките в държавата се оказаха четири. Ние сме виновни за всичко в държавата - за нищета, за беднотията, за всичко. Аз не съм ядосан на никого. Ядосан е българският народ. Изборът на членове от Висшия съдебен съвет, от парламентарната квота, показа поредните договорки. Те станаха без нас. Системата е така сработена, че останалите партии не се притесняват да участват в договорките. Ние сме в политиката, за да казваме нещата такива, каквито са", коментира още Веселин Марешки.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.