• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Открива се международното туристическо изложение Ваканция&СПА Експо

Открива се международното туристическо изложение Ваканция&СПА Експо

/КРОСС/ Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие от 10.30 часа 33-тото издание на международното туристическо изложение Ваканция&СПА Експо. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма. Борсата се провежда под патронажа на Министерството на туризма, като тази година в нея се включват близо 400 компании, общини, региони и др. от страната и чужбина. Форумът се провежда от 11 до 13 февруари в столичния Интер Експо Център (бул. „Цариградско шосе" 147).
В рамките на изложението, Министерството на туризма организира и среща-дискусия, на която ще бъдат обсъдени възможностите за развитие на планинския туризъм в България. Събитието ще се състои от 14.30 часа, в зала Витоша (етаж 1) на Интер Експо Център.
Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие международната среща, а в церемонията ще се включат също министърът на младежта и спорта Красен Кралев, зам.-министърът на околната среда и водите Бойко Малинов, зам.-министърът на земеделието и храните Георги Костов, съветника на министъра на икономиката Владимир Каролев, както и петкратният шампион по ски алпийски дисциплини Марк Жирардели.
В рамките на дискусията анализ на тема „Общ преглед на зимния/ски туризъм на глобално ниво и мястото на България в него" ще направи известният международен експерт по зимен и планински туризъм Лоран Ванат. Андреас Щайбъл, управител на австрийския ски курорт Ишгл/Тирол, ще презентира принципите за успешно управление на зимен/ски курорт.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.