• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Д. Иванов: Ако забраната е истина, то това е тестване на българските граждани каква страна биха защитавали

Д. Иванов: Ако забраната е истина, то това е тестване на българските граждани каква страна биха защитавали

/КРОСС/ Учудваща и неочакване беше новината от вчера, че според турски вестник, близък до властта в Турция, имало официална забрана Ахмед Доган и Делян Пеевски да влизат в Турция, коментира в сутрешния блок на бТВ проф. Димитър Иванов, бивш началник на 6-ти отдел на ДС.

Може да се каже, че в последно време Турция се изпокара с всичките си съседи и най-вече с две от големите сили в света - Русия и САЩ. Така че, ако подобни действия и забрана от страна на Турция наистина се окажат официални, това може би е опит за тестване на българските граждани каква страна биха защитавали и каква позиция биха имали, смята проф. Иванов. Иначе какво означава, че Пеевски и Доган били агенти и защитавали проруска политика в България - ти или си агент на някой, някоя държава, или не си, добави той.

Забраната за влизане в Турция на Доган и Пеевски трябва да се търси по разлома, който е настъпил в ДПС. „Очевидно морално Турция стои зад проекта на Местан", посочи Иванов. По думите му няма друга партия в България, която да се назовава с дума от друг език.

Турция винаги е гледала на турското малцинство в България като на свои хора и винаги е искала да упражнява влияние върху тях. Може би за първи път български политически лидер в лицето на Ахмед Доган се опитва да скъса тези връзки на зависимост, заяви Иванов. Тези общности се втвърдяват при опит отвън, могат да се счупят, но няма да се огънат. Това, което се случва в момента, е един шанс на Доган да докаже своята правота и да развие тезите си оттук нататък, каза още директорът на Института за изследване и развитие на лидерството.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Според Ньойския договор от 1919 г., България като победена страна трябва да се разоръжи, наборната служба е забранена и армията и трябва да се сведе до 20 хиляди офицери и войници. Нещо да ви се струва познато от последните 25 години?! Затова Турция ще си разиграва коня, както си иска! Национални предатели!

12.02.2016 10:35:24

Анонимен

ГЬОНСУРАТЪТ-РУБЛАДЖИЯ, МИТЬО ГЕСТАПОТО НЕ СПИРА ОТВРАТИТЕЛНИЯТ СИ БЪЛВОЧ! КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА СТАТУСА НА ТЕЗИ ОМРАЗНИ ПАРАЗИТИ, ПРОДЪЛЖАВАЩИ ВСЕ ОЩЕ БЕЗНАКАЗАНО ДА МЪРСУВАТ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ? КРАЙНО ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ И ПОСТАВЯТ НА МЯСТО ТОЗИ ПРОКЛЕТ РУСКИ СЛУГИНАЖ !

12.02.2016 10:10:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.