• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Преглед на печата за 10 март

Преглед на печата за 10 март

/КРОСС/ „24 часа“

Единни и със силна листа ще бием ГЕРБ - от евровота зависи дали ще удържи властта. Тези думи на лидера на ПЕС Сергей Станишев цитира „24 часа“. Пред симпатизанти на БСП в Пловдив Станишев и трима други евродепутати на партията казаха, че имат самочувствието, че са бранили националния интерес. Ако БСП спечели в страната, но няма съюзници навън, ще ни смачкат, казва още Станишев. Първо да кажем какво правим за интересите си в Европа, а после - кой ще го прави - цитира ежедневникът изказване на лидера на БСП Корнелия Нинова за листата с кандидати на партията за евроизборите през май.

Етнически ужас няма да допусна, цитира „24 часа“ изказване на премиера Бойко Борисов по повод решението на управляващите от ГЕРБ да подкрепят законови промени, с които се опростяват 8 милиона лева задължения на мюфтийството.

„Телеграф“

И комета да падне БСП ще кажат, че е било по мое време, цитира „Телеграф“ още от изказването на премиера Бойко Борисов. Борисов коментира, че решението на парламента е да се плаща и на поповете, и на владиците, и на ходжите, и на мюфтиите, пише още изданието.

90 процента от борчовете на българите се събират от колекторски фирми, за чиято дейност няма закон, обобщава „Телеграф“ годишния отчет на Камарата на частните съдебни изпълнители. „Хората да внимават какво подписват, защото след многобройните промени в законодателството в полза на длъжниците в производствата при ЧСИ правата им са защитени, но не така стоят нещата с останалите 90 процента“, цитира „Телеграф“ председателят на камарата Георги Дичев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.