• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Няма ли подготвени експерти в ОД на МВР Варна за директор, за да назначават от София?

Няма ли подготвени експерти в ОД на МВР Варна за директор, за да назначават от София?

Няма ли подготвени експерти в ОД на МВР Варна за директор, за да назначават от София? Доколкото имам наблюдения, след встъпването си в длъжност новият министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова има повече изяви в чужбина, отколкото в България. Тя сякаш не може да се откъсне и от старата си работа, да бъде част от секретариата на премиера Борисов - видно и от последното им посещение във Франция. Това заяви в предаването „Позиция" на Радио Варна народният представител от „БСП лява България" Красимир Янков. Той отбеляза, че не вижда да се е случило нищо съществено във вътрешното министерство след назначаването на Румяна Бъчварова. Красимир Янков коментира и назначаването на досегашния началник на Първо РПУ в столицата за директор на полицията във Варна: „Не мисля, че в Областната дирекция на МВР във Варна няма подготвени професионалисти, които да бъдат на този пост. Точно обратното смятам, че във Варненската дирекция има достатъчно съвестни и добри служители и сред тях има не един, който може да бъде на тази длъжност и такъв човек би се ползвал с доверието на колегите си. Всички си спомняме „софийската бригада", която ръководеше и кадруваше във варненската полиция по времето на Иван Костов и печално известния Добрин Митев , но нека засега не правим аналогии, а да изчакаме и видим как новото ръководство ще се сработи с колектива и каква ще е ефективността от работата му.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ами,то така е и в банките.Почти всички шефове във Варна са от други градове,а варненските специалисти са им работници.Като отидеш в София в някой офис,виждаш всеки седнал зад компютъра и си играе на игрички и си мислят,че ние от провинцията не виждаме и не разбираме че им изкарваме парите и те се правят,че работят.Това е още от татово време наследство и няма оправия.

19.04.2015 13:22:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.