• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ Смолян
От 11.30 ч. министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще се запознае с дейността на Държавното предприятие „Българо-германски център за професионално обучение" клон Смолян, който се намира на ул. „Искра" 8. Около 12.20 часа министър Петков ще даде брифинг.

***
София.
От 11.00 ч. в двора на ОДЗ №90 „Веса Паспалеева" - сграда 1, ул. „Иван Момчилов" №44, Район „Надежда", ще се проведе официална церемония „Първа копка" във връзка със стартирането на строително-монтажните работи по модернизацията на обекта.

***
София.
От 14.00 ч. Столична община ще раздава минерална водата на четири пункта - на площадното
пространство при храма „Св. Неделя", на "Орлов мост" - при езерото „Ариана", на пилоните на
Националния дворец на културата и на пл. „Славейков".

***
Варна.
От 11.00 ч. в зала „Морски сговор" ще бъде открита експозицията „Истории от морското дъно по повод 60-ата годишнина от началото на подводна археология в България.

***
Варна
От 14.30 ч. ще бъде даден брифинг в Областната администрация - Варна след извънредно заседание на институциите заради множеството пътни инциденти в областта, инициирано от Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата".

***
Варна
От 11.00 ч. пред Библиопощата кметът на Община Видин Огнян Ценков ще се включи в литературното четене на детски приказки "Молив зад ухото" с Илия Виделинов, което се провежда в рамките на Пътуващия фестивал за изпълнителски изкуства "Квартална сцена".

***
Варна.
В 13.00 ч. командирът на американския разрушител „Портър" (USS Porter) Капитан II ранг Трент ще даде пресконференция на борда на кораба. По случай 140-та годишнина на българските Военноморски сили разрушителят USS Porter от състава на ВМС на САЩ ще бъде на посещение във Варна от 9 до 11 август 2019 годинаЖелаещите да присъстват журналисти трябва да се явят в 12.30 часа пред транспортния портал на пристанище Варна /срещу Морска администрация/.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.