• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Вигенин: Това, което предлага БСП, е реалистично

Вигенин: Това, което предлага БСП, е реалистично

/КРОСС/ "Категорично подкрепяме исканията на протестиращите. Но ние няма да призоваваме нашите членове и симпатизанти да излязат на протест. Те са свободни да вземат сами своето решение", заяви за "Здравей, България" секретарят на парламентарната група на БСП Кристиан Вигенин.

По неговите думи политическата подкрепа на това недоволство е важна. Чрез алтернативните политики и предложения алтернативен бюджет БСП показва, че има решение, каза още Вигенин. Според него се правят множество опити за неглижиране на недоволството, като то се представя като дирижирано. 

"Опитът да се дискредитира протестът по никакъв начин няма да реши проблема. Важно е да се концентираме върху политиката, а не върху медийните интерпретации", каза още Вигенин.

Според него БСП е заявило, че правителството се е изчерпало, а ГЕРБ няма идеи за управлението и бъдещето на страната. Тази позиция не се е променила. Хората не вярват на политиците и институциите, категоричен беше Вигенин. 

"Ако парламентът не работи, вероятно ще нанася по-малко щети, отколкото ако работи. Разочарованието от ГЕРБ е системно. Сега е моментът, в който обществото наистина търси алтернатива. Това, което предлага БСП, е добре премислено и реалистично", заяви секретарят на БСП.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Сензационално, феноменално ! И Франция, която е 7 пъти по-богата от България, ще бъде блокирана от протести, идентични с българските – за цената на горивата и по-висок стандарт. Но ... французите имат право да протестират само в почивни дни (събота и неделя), а българите, когато им кажат. А кога работят те (българите)? Защо да работят, нали са бедни! Къде се крие заякът?! Кой и как възбужда французите и кой кого копира?

15.11.2018 17:10:07

но вие вече управлявахте

лошо.

15.11.2018 15:44:46

Анонимен

ВАгинин , пак ли изпълзя , пютляк смотан !

15.11.2018 10:27:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.