• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Витамин B17 блокира развитието на рака

Витамин B17 блокира развитието на рака

/КРОСС/ Има групи хора на Запад, които практически не боледуват от рак. Това са членовете на "Комитет 300″, семействата Ротшилд, Варбург, Опенхаймер, Рокфелер и т.н. Неволно идва на ум, че лек за рак е открит преди много време, но той е само за неколцина избрани. А освен това някои са се научили да използват рака срещу политическите си опоненти.

Знаете, че почина от рак и венецуелският лидер, неумолимият враг на "Комитет 300″ Уго Чавес. Изглежда, че Чавес специално е заразен с болестта. Кой знае.

Ако е така, излиза, че причините за появата на рак са известни, но не на всички. Те се скриват от масите. В същото време все по-голям брой хора, както на Запад, така и на Изток страдат от това заболяване. Това навежда на мисълта, дали не се подлагат на заразяване с рак огромна маса от хора в различни страни? На фона на тази епидемия може да се премахне всеки нежелан лидер, и това да се припише на вълната от всеобщото заболяване.

В същото време, много хора са се научили да лекуват рак, без да прибягват до официалната медицина. А народните средства са наистина изненадващи. Така например, в началото на 20 век руските знахари са лекували рак лесно, и не са го смятали за някакво специално, сериозно заболяване. Едва по-късно, с идването на болшевиките на власт, когато са били застреляни по-голямата част от народните лечители, раковите заболявания стават "нелечими". От всичко по-горе можем да заключим, че руските народни лечители са знаели какво е естеството на рака и са знаели как да се справят с него.

Едва наскоро стана известно на официалната наука, че ракът възниква поради две причини. Първата причина - е реакция на липсата на витамин В17. Втората причина е, че по време на дефицита на този витамин изключително много отслабва имунната система.

Катализатор за появата на рака е гъбичката кандида албиканс, която живее във всяко човешко тяло и е причинител на кандидоза. Следователно за да се зарази всеки човек с рак, са необходими два фактора: липсата на витамин В17 и отслабена имунна система, която не може да неутрализира действието и възпроизвеждането на гъбата. Витамин B17 е основният фактор, който блокира развитието на рака. Ако този витамин е в достатъчни количества, дори и отслабена имунна система се справя с гъбичните заболявания.

А сега нека да разгледаме в кои плодове и зеленчуци се съдържа витамин B17. Оказва се, че го няма нито в домати, краставици и всякакви други култивирани растения от нашата градина. Той се съдържа само в семките на ренета - култивирана ябълка, в семките на на круши, костилки на кайсии и сливи, и в горчивия бадем. Ето защо редица корумпирани учени започнаха да пишат десетки статии за опасностите от тези семки и ядки.

Защото, видите ли, във всички тези семена има твърде много токсичен цианид, който "отравя човешкия организъм, разрушава черния дроб, панкреаса и кръвотворните органи." Ясно е, че това е поръчка за да се създаде у хората дефицит на витамин B17.

Като се отчете, че съвременният човек живее в постоянен стрес, а стресът унищожава имунната система, в допълнение, имунната система се унищожава с ГМО и с хранителната химия, не е трудно да се отгатне, защо толкова много хора заболяват от рак. Една интересна подробност: преди три века и в зеленчуци, и в ябълки и круши този витамин се е съдържал в самите плодове, но със създаването на нови сортове, витамин B17 остава само в костилките на тези растения.

Ето защо раковите заболявания през 17-ти век са били присъщи само за жителите на градовете, а дори и тогава, много рядко.

Как нашите руски знахари са лекували това заболяване? Има няколко начина за лечение на рак, и един от най-разпространените ще опишем. Народните лечители са били наясно, че основното при лечението на всяка болест е имунната система на човека. Ето защо в началото на лечението те се опитват да я засилят максимално.

За да се направи това се взема майски или юнски мед, 1 кг, разтваря се в 1 литър вино или водка, накисва се в тази смес 1 кг дървовидно алое, понякога се слагат и две листа фикус. Задължително се добавят 50 грама сух горски или градински хвощ и 20-50 г жълтурчета. Понякога жълтурчетата се заменяли с лютиче.

Отровата на лютичето и жълтурчето служи като убиец за раковите гъбички, а всички други билки засилват имунната система на човек, като са и балсам за изцеление на вътрешни рани, причинени от тумора.

Георги Сидоров, lechiteli.bg.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.