• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Станислав Владимиров - депутат от БСП: Обществото беше излъгано  от собствената си държава

Станислав Владимиров - депутат от БСП: Обществото беше излъгано  от собствената си държава

/КРОСС/ „Надявам се, насроченото за днес заседание на Народното събрание да не е евтин номер на управляващите, защото двата скандала, на които сме свидетели, са огромни". Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България" Станислав Владимиров пред БНР. Той добави, че левицата очаква управляващите да подходят сериозно, защото е явно,  че изпълнителната власт не може да се справи със ситуацията в страната. „Идеята на БСП е да подпомогнем по- бързото решаване на тези два казуса, надвиснали над нашата страна, ако се наложи и със законодателни промени. Надяваме се на отговорно отношение от страна на ГЕРБ и Обединените патриоти", коментира Владимиров. Той добави, че българските граждани остават с усещането, че правителството иска да подмине, колкото се може по- бързо този казус.
„Оставаме с усещането, че сме някаква държава на бушоните. Във всеки един момент правителството изгаря дребен чиновник, за да замаскира своята неспособност за справянето с големите проблеми пред България", категоричен бе Станислав Владимиров. Той добави, че няма как толкова много институции и служби да не са обърнали внимание по-рано на този проблем. „Истината е, че държавата трябва да влезе в ролята си, да обезщети българските граждани, пък вече след това да си търси парите от Кипър", каза още Владимиров. Той добави, че в българското общество за пореден път остава усещането, че ще бъде излъгано  от собствената си държава. "Не трябва да позволяваме това. Трябва да направим добре работещи органи в тази държава, за да има доверие в тях", заяви Владимиров.
„Няма как фирма като ЗК „Олимпик", която е оперирала толкова дълго на нашия регулиран пазар, чиято основна дейност е само в две държави - Кипър и България, да не направи впечатление на нашите правоохранителни служби, на КФН, правителството", коментира още народният представител. Той бе категоричен, че нито институциите са си свършили работата, нито доверието към  тях е на нивото, което всички желаем. „Няма как толкова дълго време да не е имало информация, че тази застрахователна компания е нестабилна и тя в един момент да постави в такова положение толкова много български граждани", обясни още той.
„Ще подкрепим исканата оставка на Ралица Агайн, както заяви председателят на НС на БСП Корнелия Нинова, но тя е недостатъчна. Трябва да бъде понесена и политическа отговорност", категоричен бе Станислав Владимиров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Лайнари, не слушахте ли Слънчицето ви? Колко кротък и "консенсусен" бе днес?! Щото сте се осрали от връ до дно, та се налага останалите да разчистват след вас!!!

21.08.2018 18:39:44

Анонимен

Колко банки фалирахте с гиганта Гечев начело на финансиите ? Гадове

21.08.2018 14:48:30

Анонимен

Освирепяха за власт ! Хазната пълна , дай да я опоскаме с едно служебно правителство ! Друг начин няма ! Мамицата ви долна !

21.08.2018 14:47:13

Анонимен

Нагли червени плазмодии !!!

21.08.2018 14:45:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.