• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Световно известната изотонична напитка Powerade е вече и в България

Световно известната изотонична напитка Powerade е вече и в България

/КРОСС/ Системата на Кока-Кола в България официално лансира на пазара новия си продукт - изотоничната напитка Powerade. Брандът е символ на спортния живот по света и лидер на световния пазар повече от 30 години. От лансирането си през 1988, изотоникът е официалната спортна напитка на ФИФА и Световното първенство по футбол, а също и на редица ръгби и футболни отбори . Напитката е подходяща както за професионални спортисти, така и за всички, които активно поддържат форма и държат да хидратират тялото си правилно по време на засилена физическа дейност.
Powerade е на водна основа и се препоръчва при интензивно физическо натоварване. Тя утолява жаждата и възстановява минералите и въглехидратите, които тялото губи по време на спорт и активен начин на живот, благодарение на усъвършенстваната система - ION4® съдържаща 4 основни електролита - натрий, калий, калций и магнезий.

При интензивно физическо натоварване организмът се сблъсква с няколко проблема едновременно - изчерпване на енергийните резерви, дехидратация и недостиг на витамини и минерали. Powerade възстановява ефективно спада във физиологичните нива, увеличава абсорбцията на вода по време на тренировка и удължава издръжливостта на мускулите при продължително натоварване като поддържа енергийния обмен в организма.
Powerade e третото допълнение на портфолиото на Кока-Кола България в категория „Вода", след минерална вода Банкя и изворна вода Роса. Напитката се предлага в удобна ергономична бутилка със специална спортна капачка, която улеснява консумацията по време на спорт, интензивна разходка или преход в планината. Брандът вече се включи в едно от най-екстремните състезания за хора, които обичат да тестват физическите си способности - Legion Run.
Потребителите вече могат да открият спортната напитка в търговската мрежа в цялата страната в разфасофка от 0,5 л и в два от най-популярните вкуса - Mountain Blast и Lemon.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Поредната тровилка, пийте, деца!

14.08.2019 10:24:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.