• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Общински съветник подкрепи и застана зад кампанията „Освободете тротоара!“

Общински съветник подкрепи и застана зад кампанията „Освободете тротоара!“

/КРОСС/ Общинският съветник и съпредседател на „Политическа група 5“ в Столичния общински съвет инж. Симеон Славчев подкрепи и застана зад кампанията „Освободете тротоара!“, която Сдружение „Безопасни детски площадки“ стартира преди началото на учебната година в София.

Кампанията цели да освободи тротоарите от колите и да осигури безпрепятствен достъп и преминаване на децата, на майките с колички и на всички пешеходци. „Заставам зад кампанията „Освободете тротоара!“ не само защото достъпната градска среда е моя лична кауза, но и защото е крайно време в София да се сложи ред“, каза инж. Симеон Славчев.

                         

Общинският съветник лично се ангажира да съдейства на Сдружение „Безопасни детски площадки“, като всички техни предложения и искания ще бъдат внесени в най-кратки срокове за обсъждане и решение в Столичния общински съвет.

На база на всички сигнали по време на кампанията заедно със Сдружение „Безопасни детски площадки“ ще изработим една карта на всички тротоари в София, които не са достъпни поради паркирали там автомобили и заедно с колегите от Столичния инспекторат, Пътна полиция и Центъра за градска мобилност ще предприемем действия за освобождаването на тротоарите и осигуряването на безпрепятствения достъп на пешеходците по тях“, каза общинският съветник Симеон Славчев.

Той ще сформира и експертна група, която на базата на добри практики от други столици и градове да предложи устойчиво решение на този сериозен проблем в София.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Кой ще застане зад НЕ ПРЕЗАСТРОЯВАЙТЕ "МЛАДОСТ" И ГРАДИНКИТЕ С МЕЖДУ БЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА!!!

15.09.2018 10:09:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.