• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Кой взриви директорския пост в училището в Сунгурларе?

Кой взриви директорския пост в училището в Сунгурларе?

/КРОСС/Мощен взрив избухна в понеделник сутрин в СОУ „Христо Ботев" в град Сунгурларе. В училището се обучават над 700 деца, но поради ранния час на нападението пострадали няма. Изпочупени бяха прозорци и дограми на директорския кабинет.

Пред Нова телевизия директорът на учебното заведение сподели, че от няколко месеца получава заплахи, които касаят и него и семейството му.

„До вчера гледах малко несериозно на тези заплахи и обвинения, но след вчерашния взрив се притеснявам сериозно за живота и здравето на семейството ми и малкия ми син", коментира за „Здравей, България" директорът на СОУ „Христо Ботев" в град Сунгурларе Николай Русев.

В тв ефира той показа две заплашителни писма, които е получавал, съответно през февруари и март тази година.

На едното писмо пише: „На крадците им режат пръстите на ръцете и едното ухо по желание". Другият заплашителен текст завършва по следния начин: „Не забравяй, че имаш малка внучка".

Николай Русев коментира, че е на директорския пост от 23 години и предположи, че това място сигурно е апетитно за много хора.

„Откакто въведоха делегираните бюджети, средствата, които влизат в училището са доста повече в сравнение с предишните години. В сградата на начален курс се намира единствената зимна градина в България с естествени цветя. Правени са много проверки и от прокуратурата, и от инспектората. Едва ли има училище, което да има четири комплексни проверки", добави директорът на училището.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.