• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

LG показва широка гама от иновации при мобилните технологии на MWC 2015

LG показва широка гама от иновации при мобилните технологии на MWC 2015

/КРОСС/ В рамките на тазгодишния конгрес за мобилни технологии Mobile World Congress (MWC), който се откри в понеделник в Барселона, LG Electronics (LG) показва разнообразна колекция от иновации включително интригуващия G Flex2, премиум преносими устройства и нова гама от смартфони от среден клас. Тези нови продукти ще бъдат показани в рамките на четири обособени зони, които представят стратегията на LG за следващата година под мотото „Иновации за по-добър живот".

Зона G Flex2: преосмисляне на извивката
G Flex2 е смартфонът от най-висок клас на LG, създаден с извит дисплей. Той е едновременно ергономичен и естетичен. 5,5-инчовият Full HD дисплей гарантира ясни и реалистични изображения и така подсилва вълнуващото преживяване на потребителите с този смартфон. Мощната производителност и интуитивните UX функции са перфектният завършек на този смартфон, който подчертава лидерската позиция LG, както при дизайна, така и при технологиите.

Зона с решения за масовия пазар: премиум решения на изгодна цена
LG ще покаже за първи път новата си гама от смартфони от среден клас, които са създадени да предоставят ползите и функционалността на премиум устройствата на по-широк кръг от потребители. Всички четири модела - Magna, Spirit, Leon и Joy - пренасят премиум дизайна, тъч дисплея и UX функциите на G серията, като например Gesture Shot и Glance View. Четирите устройства ще се предлагат както в LTE, така и в 3G версии за перфектен баланс между стил и функция.

Зона за преносими устройства: идеална хармония между мода и технологии
LG показва преносимите си устройства в стил смарт часовник за първи път на MWC 2015. С класически и космополитен дизайн, LG Watch Urbane въплъщава красотата на класическия часовник. LG Watch Urbane LTE е първият в света смарт часовник, който предлага LTE и NFC функции. Това уникално устройство може да осъществява VoLTE обаждания или да получава и изпраща данни, без да се свързва към смартфон. LG Watch Urbane LTE може да работи и като уоки-токи благодарение на функцията push-to-talk (PPT), като така свързва няколко души едновременно. А с NFC функцията си, LG Watch Urbane LTE може да осъществява мобилни разплащания и да се свързва със смарт автомобили.

Зона за IoT услуги: центърът на мобилния ни живот
По данни от корейския институт на електроника (KETI), компанията LG Electronics е подала 139 патента в областта на IoT, което е повече от всяка друга корейска компания и четвърто в света постижение. По време на MWC LG ще демонстрира експертизата си в зоната за IoT услуги. В сътрудничество с дъщерната си телеком компания LG U+, LG ще покаже как G Flex2 може да управлява дистанционно домакински уреди и електронни устройства в дома. С помощта на G Flex2 потребителите могат да наблюдават домовете си чрез камери със затворен кръг, когато пътуват и да получават уведомления чрез съобщение на смартфона, ако има проникване в дома. Клиентите могат да използват и домашната мрежа, за да комуникират чрез видео чат с членове на семейството си, които се намират в различни части на дома.

Освен това, LG и Audi ще демонстрират как IoT може да направи шофирането по-удобно с помощта на часовника LG Watch Urbane LTE. Посредством NFC функцията, шофьорите могат да заключват и отключват автомобилите си и да запалят двигателя чрез часовника. В бъдеще часовника на LG ще може да изчислява и оставащото разстояние до крайната цел, да предоставя напътствия до паркираната кола, както и да активира настройките за климатика, докато потребителя е извън автомобила.

„Вълнуваме се относно тазгодишния конгрес MWC, където представяме гама от 170 продукта, представящи разнообразните технологични интереси на LG. От смартфони до преносими устройства и Интернет на нещата, ние се чувстваме уверени в способността си, не само да участваме, но и да водим. Присъствието ни тук на Mobile World Congress ще покаже точно това", каза Джуно Чо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company.

Щандът на LG на MWC 2015 се намира в зала 3 на Fira Gran Via.

 

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 82 000 души в 119 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от четири бизнес подразделения - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution и Vehicle Components - и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, миялни машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR партньор на 2014 г. 


Компанията LG Electronics Mobile Communications е новатор и лидер в глобалната индустрия за мобилни и носими технологии. LG постоянно разработва високо конкурентни технологии в областта на дисплея, батериите, оптиката на камерите и LTE технологиите. LG създава телефони и носими устройства, които отговарят на начина на живот на широк спектър хора от целия свят. LG подобрява потребителското преживяване на мобилни устройства като внедрява уникални и сложни дизайн концепции и интуитивни UX функции. Същевременно компанията се стреми да поведе потребителите към ерата на конвергенцията, като максимизира свързаността между смартфони, таблети, носими устройства и широк спектър от домашни и преносими продукти. 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.