• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

БСП: Рестартът на политическия процес минава през избори

БСП: Рестартът на политическия процес минава през избори

/КРОСС/ Стига празни приказки за стабилност! Време е за работа и всеки да се изправи пред отговорностите. Рестартът на политическия процес минава през избори, където да дойде мнозинство, което разбира какво значат парламентаризма и Конституцията на страната.Това заяви депутатът от „БСП за България" и зам.-председател на парламентарната група на партията Крум Зарков, предаде репортер на БГНЕС.

На заседание на Изпълнителното бюро днес е била обсъдена политическата обстановка в страната и са набеляза мерки за действие, които бяха съобщени на пресконференция в централата на партията. „Констатирахме една добра новина и тя е, че българското общество е запазило съпротивителните си сили и се противопоставя на опитите да му бъдат отнети права, политически и граждани", коментира Зарков по отношението на промяната в прага на преференциалния вот, който се връща за ново разглеждане в парламента. Според него обаче урокът, който е даден на управляващото мнозинство не е научен, защото вместо да изчака евентуално вето на президента Румен Радев върху Изборния кодекс, ГЕРБ са побързали да внесат нови промени. „Законопроект, който трябва да поправи грешката от миналата седмица. Но една грешка не може да поправи друга грешка", смята Зарков.

По думите му нестабилността в управляващата коалиция е очевидна, а за пример той даде днешното обявено решение на НФСБ за самостоятелно явяване на евроизборите.

„Що е тази коалиция и кой решава за нейната стабилност стана ясно безпощадно ясно миналата седмица, когато от ГЕРБ се примолиха на ДПС да спасят този парламент и от ДПС откликнаха. Дали ще откликнат утре или вдругиден, както и на каква цена, предстои да видим", смята депутатът от левицата.

От БСП продължават да се придържат към решението си да не влизат в пленарна зала, както и да настояват за разпускане на парламента.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ако са старци - що са старци! Сега са младоци, пак недоволни! Няма угодия!

20.02.2019 14:39:22

Анонимен

Дерзайте дебилчета !!!

20.02.2019 11:28:45

Анонимен

Мечтите са безплатни !!!

20.02.2019 11:28:18

Анонимен

ТОЧНО ТАКА СЛЕД ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПО ГРАФИК СА МЕСТНИ И ТОГАВА ПАРЛАМЕНТАРНИ.А ВИЕ ЧЕРВЕНИ ДЕБИЛИ САМО СЪНУВАТЕ ЗА ВЛАСТ. КРЪГЛА НУЛА И ЗЕРО ИМАТЕ ОТ НАРОДА.

19.02.2019 20:48:47

Анонимен

С тези палета от снимката и най вече с пишльото Зарков не зная какъв рестарт ще има , децата са с още жълто по устата и по задника , сватя Курнела трябва да носи памперси по скоро .....

19.02.2019 17:46:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.