• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Първия женски хотел отваря врати следващата пролет

Първия женски хотел отваря врати следващата пролет

КРОСС/ Som Hotels е испанска хотелска верига, която ще отвори първия си женски хотел в Майорка, Испания, следващата пролет.

Хотелът Som Dona Women Only ще се намира в Порто Кристо и ще е разположен на западното крайбрежие на остров Майорка. Той ще приема само жени над 18 години.

Собственикът на веригата Джоан Енрик Капела разказва пред "Интернешънъл Нюз" за начинанието си: "Не става въпрос за каквито и да било намеци, свързани с правата на жените или феминизма, а единствено и само за задоволяване на нарастващото търсене.

Идеята за хотел, предназначен само за жени, се ражда, след като хотелската верига провежда проучване, в което жените проявили изумителен интерес към създаването на хотел изцяло за жени. Идеята е съчетана с "нарастващата бизнес тенденция, фокусирана върху женската аудитория." Хотел Som Dona ще разполага с 39 елегантни стаи в розов и бял интериор. Той ще предлага и басейн, безплатен Wi-Fi интернет, здравословна кухня, спа център, музика на живо и бар на покрива. За гостенките ще се грижи предимно женски персонал.


"Стремежът ни е повечето от служителите ни да бъдат жени. Една от нашите цели е също така да дадем възможност на дамите да се реализират в професии, традиционни и типични в повечето случаи за мъже", пояснява Йоан Енрик Капела. Той уточнява още, че освен комфорта, една от най-важните грижи на хотела ще бъде да осигурява чувство на безопасност и независимост за всяка една от клиентките си.

Веригата Som Hotels обявява, че за нея са важни прозрачността, честността, равенството и културният обмен. Тя управлява други пет хотела в Майорка. Неотдавна пък друга бизнес дама, от Финландия, откри островен курорт само за жени със същата идея - да предостави на представителките на нежния пол условия да прекарат свободното си време на спокойствие и по женски.

 

 

Източник: woman.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.