• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Ева Георгиева буди желанието за здравословен живот

Ева Георгиева  буди желанието за здравословен живот

/КРОСС/ Ева Георгиева е от хората, който вдъхновяват. Тя е майка, притежава студио за красота и център за професионално обучение в София. Причината да Ви запознаем с нея е мотивацията ѝ и силната ѝ воля, резултат от което са редица световни награди.
Започва с желание за оформяне на краката, а след 18 месеца вече е носител на: "Diva Fitness", WBFF, категория, първо място, Верона, Италия; Mr. Olympia Amateur, категория „Уелнес", златен медал, Лондон, Англия, 2018 г.; Балканско първенство, категория „Бикини фитнес", златен медал, Княжевац, Сърбия, 2018 г.
Интерсна случка от състезанието на фитнес модела в Лондон е срещата ѝ с краля на бодибилдърите Пол Дилет, който ѝ казва, че не трябва да променя нищо по фигурата си.

От състезанието в Лондон още, Ева печели Про карта, която ѝ дава право да се състезава с професионалисти. На следващото съзтезание обаче, Mr. Olympia Amateur, я наказват и ѝ взимат Про титлата, тъй като състезанието е от друга федерация: „Това е така, защото федерациите искат да държат атлетите си само в една федерация, защото са обвързани с такси, а аз не знаех че това е наказуемо.", споделя Ева за Sofiapress.com. Про картата, която печели ѝ дава право да се състезава с професиоанлисти, а не с аматьори. - „Не знаех и затова през декември пак се явих в Италия и спечелих в двете категории пак Про карти, за да си върна правото да участвам на Про състезания".
Сега Ева има право да участва на професионални състезания, стига да успее да намери финансиране.
Извън тези участия, Ева се стреми да събуди желание за здравословен живот на колкото може повече жени у нас: „Много хора имат нужда от мотвация да започнат здравословен начин на живот. В ежедневието срещаме много проблеми и то личностни, както битовизмът смачква доста голяма част от младите жени, които неподготвени влизат в семейна среда и там настъпват голяма част от промените."


Ева забелязва, че хората се мотивират от нейните постигнати резултати. Тя не се стрми да направи от всеки състезател, а иска да помогне на тези жени, които имат нужда да станат малко по-усмихнати, да им помогне да подобрят качеството си на живот относно физическото здраве, стреса и влиянието върху кожата.
„Много жени се притеснясват от многото мускули. Моята физика е по-мускулеста поради спецификата на категорията ми, която е по-тренирано женско тяло, но не с прекалени обеми въпреки че на снимките за много от жените е плашещо. За изграждане на хубаво тяло по естествен начин без химии, анаболи и стероиди се изисква много време, процесът е бавен - здравословен, но много бавен.",коментира фитнес моделът .
Ева е категорична, че когато жените се научат на правилно хранене, чисто хранене, както и колко са важни витамините и минералите, които участват в изграждането на нашите биологични процеси, когато една жена види, че вече няма целулит, че кожата ѝ е много по-стегната, че и намаляват обиколките, тя започва да се харесва. Повечето хора според нея не осъзнават, че дори 30-минутен комплекс по няколко пъти в седмицата и с подходяща храна помага изключително на тялото ни. Това е въпрос на приоритети.
Фитнес моделът съветва да се храним по-често, но по-малко и ако решим да тренираме, да се доверим на някого, който да ни подкрепя, както тя се доверява на треньора си Кирил Танев.
Тук обаче идва и финансовата гледна точка, тъй като повечето хота свързват добрата фигура с много парични средства. Ева обаче твърди обратното: „Просто хората не знаят правилните комбинации, които могат да използват, защото пакет с овесени ядки, пшеничен или някаква елда не им се популяризира и те не знаят с какво друго могат да го смесят".

На въпрос дали има момент, в който тренирането се превръща в зависимост, Ева отговара, че голяма част няма да станат зависими, но е факт, че всеки, който види, че нещо е подобрено ще продължи да тренира: „Окото обича красивото, подвластни сме на това".

Източник София пресс

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.