• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Марк Зукърбърг ще става татко

Марк Зукърбърг ще става татко

/КРОСС/ Основателят на "Фейсбук" Марк Зукърбърг и съпругата му Присила очакват момиченце.
"Аз и Присила имаме вълнуваща новина: очакваме момиченце", написа Зукърбърг в профила си в социалната мрежа.
Зукърбърг посочва, че това ще бъде нова глава в живота на двамата. "Ние вече бяхме късметлии да се докоснем до живота на хората по света - Сила като лекар и учител, а аз чрез хората в мрежата и филантропията. Сега ще се съсредоточим върху това да направим света по-добро място за нашето дете и за следващото поколение", пише още Зукърбърг.
Двамата от няколко години се опитват да имат дете, което е било съпроводено с три спонтанни аборта. Ето какво споделя още:
"Чувстваш се толкова обнадежден, когато научих, че ще имаш дете. Започваш да си представяш какво ще стане то и да мечтаеш за неговото бъдеще. Започваш да правиш планове, а след това те се разпадат.
Това е опит, който те кара да се чувстваш самотен. Повечето хора не обсъждат неуспешните си опити да станат родители, защото се опасяват, че техният проблем ще отбълсне другите или ще им се отрази така, че да изглеждат дефектни или виновни за случилото се. Така те се борят в самота.
Когато започнахме да говорим за това с приятелите си установихме, че такива проблеми токова често се случват и въпреки това повечето от тях после имат здрави деца.
Вярваме, че като споделяме своя опит, ще дадем на повече хора част от нашата надежда и ще помогнем на повече хора да споделят също своите истории.
Нашата добра новина е, че бременността сега е напреднала и рисковете от загуба са ниски, затова сме много обнадеждени.
Чакаме с нетърпение да я посрещнем и ще пишем отново скоро - когато тя е готова да се появи и покаже пред всички", пише още Зукърбърг.
От съобщението обаче не става ясно кога точно ще се появи новото попълнение в семейството.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.