• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

НС задължи премиера да се яви, Тошко Йорданов нарече Борисов Джипко Бибитков

НС задължи премиера да се яви, Тошко Йорданов нарече Борисов Джипко Бибитков

/КРОСС/ Парламентът задължи премиера Бойко Борисов да дойде на следващото заседание на Народното събрание на 21 април и лично да представи плана за възстановяване и устойчивост. Мая Манолова от ИМВ внесе проекта на решение, след като стана ясно, че министър-председателят е в отпуск и няма да дойде в парламента днес.

По този повод Тошко Йорданов от "Има такъв народ" направи изказване, с което взриви залата:

"Би трябвало тук да бъде премиерът в оставка Борисов, който е в отпуска. Аз с удоволствие бих си платил глобата за това, което ще кажа, или да получа забележка: "Страхливецът Борисов днес не дойде за пореден път. Шофьорчето Борисов днес не дойде, за пореден път! Джипко Бибитков днес не дойде в парламента! За пореден път!! Прекрасно е, че той е ваш лидер! Благодаря ви за това удоволствие".

Тома Биков от ГЕРБ се обърна към Йорданов с думите, че "Има такъв народ" са излъгали избирателите си и допълни:

"Първо, се радвам, че на господин Йорданов са му разрешили да се изкаже и днес и са свалили забраната. В границите на лакърдиите, които Вие сте свикнал да произвеждате на килограм, ще ви кажа обаче нещо, което не е лакърдия. Преди само няколко дни, буквално, вашата партия и вашият лидер твърдяха, че единствената ви кауза е да въведете мажоритарни избори в два тура. Днес това не било така. Ами вие излъгахте, бе колеги. И то излъгахте политически и вашата партия събра и подведе 500 000 български граждани с тази теза".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ББ по-добре да си мълчи, защото сам се набутва. Новото мнозинство в парламента гласували като едно и щели да се превърнат срещу него в народен съд. Може би има за какво и от това го е страх. А мнозинствата в предишния парламент като гласуваха като в едно партиен орган и на неговия лидер ли беше, означава ли, че така? Излиза, че е да.

18.04.2021 12:52:01

Анонимен

Простият страда от комплекса, че е такъв и затова иска да се налага над всички.

18.04.2021 11:59:53

Анонимен

Боко изглежда се усети, че много се е минал с подаването на оставката и сега няма раздаване на концесии и финанси на който пожелае. Остава да обвини парламента в гласуване на недействителни съобщения. Гласуването на оставката на правителството било според него противоконституционно. Не можело без правителство. Тогава президента да назначи служебно до избирането на ново.

18.04.2021 11:08:12

Анонимен

ББ е в отпуска и е премиер, чиято оставка е гласувана, а се явява в извънредна емисия на националните телевизии, докато в Парламента не желае да се яви. България продължава да е държава на абсурдите. Сам си я подаде, а сега твърди, че неправилно е гласувана.

18.04.2021 10:27:01

Смърт на фашизма, свобода на народа!

Истинското име на ББ е Безкуров...или Банкянският убиец - както ви харесва...Но и Джипко Бибитков не е лошо, но отразява само една малка част от чертите на това мутренско говедо.

18.04.2021 01:43:07

Смърт на мутрите и мафията!!!

Бандитът Мутра няма да се яви в доброволно в НС. Трябва да бъде докаран обаче на всяка цена от НСО, ако трябва и окован за да види за пореден път РБ какъв простак я управлява. И оттам директно в Следствието зад решетките да пише показания до осъждането му за всички престъпления спрямо българите и държавата.

17.04.2021 14:31:05

Анонимен

Когато Боко се появи пред Парламента ще се види какъв интелект е. Най-го притеснява защото ще го сравнят с президента.

17.04.2021 14:01:16

Анонимен

Скъсайте топките на Дебелия ( ако ги намерите, де). Може най-накрая да прочете конституцията , а не да му я преразказват, и на разбере, че сме парламентарна република. Вече няма мнозинства, което да го пази. А бившото мнозинство, което го венцеславеше е не по-малко виновно и от него.

17.04.2021 13:57:53

Анонимен

Африкански,я се виж в огледалото на какво приличаш,бе ахмак прост !

17.04.2021 05:51:33

Анонимен

Не го мислете Боко. Ще си извади медицинско. Може и да е от психиатрията та съд да не го хване. Виновни ще са тези, които са гласували за него. То и сега нататък отиват нещата с твърдението за множеството подкрепили партията му.

16.04.2021 21:13:41

Анонимен

Дебелия най-накрая си го получи. Още когато се откриваше зала "Арена", пичовете скандираха: Бойко-о-о, курво-о-о... От тогава той не се е променил, но не допускаше да му се каже. Е, сега вече не може да се скрие. А, ако има някой готов да го защитава, като по-долу пишещия, от сега да си знае - ритници наистина ще има.

16.04.2021 18:26:16

Анонимен

Ще си платите за всичките несправедливи обиди изречени срещу Б.Б. Някакви недоносчета продължават да опростачват народа ни , но много скоро същият този народ ще ви изхвърли с ритници .

16.04.2021 18:04:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.