• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Ако Македония сега влезе в ЕС, това е смърт за България

Ако Македония сега влезе в ЕС, това е смърт за България

/КРОСС/ През изминалите години българските правителства не направиха необходимото, за да осигурят съюзници за българската кауза на запад от Калотина.

В резултат на това България отново е подложена на натиск от страна на „партньорите" ни от Европейския съюз да загърби националния си интерес и да допусне нереформираната Република Македония в съюза.

Въпреки че България членува в Европейския съюз повече от 14 години и днес е наложителна подкрепата му, за да защитим българския национален интерес, ние не я получаваме. Оказва се, че нямаме нито един съюзник в Европа и в резултат на това другите държави членки на Европейския съюз по-прикрито или явно застанаха зад исканията на Република Северна Македония.

Служебният кабинет получи лошо политическо наследство. Към момента той управлява страна, за чиито интереси никой не се е грижил над 14 години. Напротив, хората заемащи, министерските кресла, предимно са мислили за собственото си облагодетелстване и са заемали угодна на Европейския съюз позиция. Резултатите са на лице за всяка една държавна сфера.

Позицията на служебното правителство по въпроса за членството на Македония в Европейския съюз е много важна, тъй като то не само не бива да отстъпва пред натиска от страна на нашите „партньори", но и трябва да им обясни с кратки и прости исторически примери защо държи на истината.

Да попитаме германците как биха се почувствали, ако Австрия заяви, че Гьоте е най-великия австрийски поет, а Бисмарк е най-великият австрийски политик.

А какво би било за англичаните, ако американците им кажат, че те не говорят на английски, а на американски език, че английска история няма, защото тя е американска?

По начина, по който биха се почувствали те бихме, се чувстваме и ние българите, когато в Македония ни обясняват, че езикът, на който говорим не е български, че българските национални герои всъщност не са български и че една огромна част от българската история и култура всъщност не са български.

Тази задача, не е по силите на този кабинет, но той е, който трябва да започне да отстоява истината на висок глас казвайки я на висок глас, защото ако България продължава да приема пасивно, натиска от другите държави, ще стигнем до положението, в което ще се предадем.

Започването на преговори с Македония и влизането на тази държава в този й вид в Европейския съюз е смърт за България, защото доктрината на македонизма ще получи нотариална заверка за качество. Това ще означава, че всички македонски фалшификации, които са от времето на Коминтерна, ще бъдат обявени за истина. Ще трябва да се примирим, че една част от българския език ще бъде обявена за друг език. Ако това се случи, можем да очакваме активна македонистка кампания срещу България, но вече на общоевропейско нови.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Георги от Тракиябанк до Таню Войвода

Така е. Възстановяването на политическите репресии в България след завземането на властта от Боко-българоубиеца е толкова страшно, че няма аналог в Европа. ГЕРБ обедини политическата полиция, държавна сигурност, политически доносници като тези от старото VI-то управление, РУМНО и така упрявлява. Така управляват диктаторите. Който може да подслушва целия народ и да ползва това за политически и икономически шантаж, той е способен на всичко! Диктатора Боко-българоубиеца създаде свои ескадрони на смъртта, премахмащи неудобните му хора в България и в чужбина. Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX Бeлeзници и 3ATBOP за всички мародери-българoубийци: https://uni.su/2YRge8 България над всичко! Амин.

18.06.2021 07:26:17

❤Червена шапчица АРМАТКА до Таню Войвода

Факт. Къщата на дъщерята на Бойко Борисов в Лос Анджелис е за над 350 милиона американски долара. Ето и подробности: https://uni.su/SDKPRh Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://uni.su/F8egd2 На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://uni.su/UIx7CD Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://uni.su/QPHy6u Рак за Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно. ✞ТРИЖДИ АНАТЕМА✞!✞Амин✞

18.06.2021 07:24:24

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞Долу сатанинската секта герб: https://is.gd/dLcuxk ☞Само къщата на дъщерята на Боко-българоубиеца в Лос Анджелис е за над $350млн.: https://is.gd/HezWGC ☞Мафиозите в урановите мини: https://is.gd/R5OJsF ☞Войната между мафиозките кланове е балсам за душата на редовия българин.: https://uni.su/G1nILh От хилядолетия жидовете-канибали-сатанисти властват на планетата Земя. ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Вечеринка иллюминатов в поместье Ротшильдов: https://uni.su/Il3HXg ☞Каннибализм в наше время, хранят ли ни цигано-милиционерите с месото на отвлечените ни близки и роднини, вкусни ли са саламите и суджуците: https://is.gd/zoJnQo ☞Не случайно в щаб-квартирата на търговците на женска плът във Виена, където докарват отвлечените момичета за „обучение“ и препродаване, през 2013 година, турскоговорящи мангали превърнаха една сладкарница в месарница, за да преработват телата на ежедневно избиваните чрез изтезания момичета, в кайма: http://tiny.cc/x9krbz ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ☞Казах.

18.06.2021 07:23:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.