• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Президентът: Имам дрон, но за мен това е параноя

Президентът: Имам дрон, но за мен това е параноя

/КРОСС/ Президентът отговори по своеобразен начин на обвиненията на премиера Бойко Борисов - вместо за дрона, той обяви, че ще наложи частично вето върху Закона за МВР. Аргумента си за ветото той не издаде.

Попитан дали все пак е управлявал дрон над двора и терасата на премиера в резиденция Бояна, където двамата първи мъже в дължавата са съседи по вили, Радев заяви: "За мен това е параноя. Имам предел на фантазията". Да, имам дрон, но нямам нищо общо с това, което говори г-н Борисов. Управлявал съм самолети, управлявал съм и дрон, заяви президентът Румен Радев. Така той коментира критиките на премиера Бойко Борисов, че опозицията, държавният глава води компроматна война срещу ГЕРБ, както дори си позволявал да вдига дрон и да го снима.

"Идва ми на един метър от мен този дрон, може да носи взрив. 500 грама взрив и да ги пусне. И като кажа на охраната, че ще го сваля този дрон, той го прибира", посочи вчера премиерът в централата на ГЕРБ.

Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спалня, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с евра, заяви президентът Радев.

По думите му в момента има един нелеп сценарии да се отклони вниманието от най-големия въпрос, дали тези снимки са постановка, дали записът е монтаж.

Крайно недостойно е отново да се лепят петна по НСО, хората там не го заслужават, те са с висок морал и екипите, които охраняват властта са готвени да защитават охраняваните лица, не да ги дескридитират, каза Радев.

Президентът подчерта, че НСО охранява извън сградата, но когато домакинът реши да допусне гости вътре, той носи цялата отговорност за тези гости. Не е лошо премиерът да си направи преценка на кръга, който допуска, заяви Радев.

Президентът каза, че когато са му показали снимките, се свързал с НСО.

Една е най-смущаваща - спящият Борисов. По думите му такова нахлувмане в личното пространство е недопустимо.

Тази снимка означава риск за живота на министър-председателя, категоричен бе Радев. Изпратих екип от НСО да изчистят всички рискове.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Господин Ресиловски! Спокойно можете да добавите и ромуланите с тяхната Тал Шияр! Иначе сте абсолютно прав!!! Дълъг живот и благополучие! \\//_

18.06.2020 21:54:20

Александър Ресиловски

Повече от десетилетие Мутрата и Цветанът следят, слухтят, снимат и записват целия български народ. Дори по време на Извънредното Положене следяха локацията на телефоните на върналите се от чужбина българи… Ама ся, ревнало ми банкянското говедо, че „Кой ме подслушва и снима?“…. Ами ти сам се подслушваш и снимаш, българоубиецо. Тази система на мутромилиционерщина и „Биг Брадър“ ти я въведе. Нима забрави Цецомобила, та имаше и убийства даже покрай него? Не Мутро, не те следят Мая, Слави, „всички БСПта по всички земни кълбета“, КГБ, ВиК и Клингоните. Твоите собствени изроди те слушат и снимат. А сега, когато обществените тайни, за които всички знаят от повече от десетилетие са явни и публични, единствената ти опция, Мутро, е да си тръгнеш с мир, сам да сдадеш властта, да върнеш в полза на държавата заграбените милиарди и да се набуташ в пандиза до края на времето си. Инак, с този безцеремонен простак и престъпник на власт, България няма да види нито мир, нито свобода, нито тая демокрация, за която всички говорят, но никой не е виждал. #ОСТАВКА, #СЪД, #ЗАТВОР!

18.06.2020 16:05:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.