• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Георгиева обещаваше, че ще намери пари, а Сорос като по случайност стана най-големият спонсор на ООН

Георгиева обещаваше, че ще намери пари, а Сорос като по случайност стана най-големият спонсор на ООН

/КРОСС/В изказването на Кристалина Георгиева в ООН темата за Боко Харам и Ислямска държава прозвуча отново, което за мен е сигурен знак, че това е изключително важен приоритет за Сорос. Георгиева непрекъснато обещаваше, че ще намери пари, а Сорос като по случайност стана най-големият спонсор на ООН, със заявката си зда даде 500 милиона за бежанската криза.

Така журналистът Георги Готев коментира изслушването на българския кандидат за генерален секретар на ООН Кристалина Георгиева в ООН. В интервю за в. "Земя", Готев казва:

"Иначе зад Георгиева стои огромна машина, ръководена от Марк Малох Браун, дясна ръка на Сорос и също като Георгиева, бивш вицепрезидент на Световната банка. Бившият дипломат Валентин Хаджийски, който от години живее в САЩ, е забелязал поне шестима деятели с лаптопи от банката на кандидатката. Впрочем, основните послания на Георгиева бяха компрадорски и империалистически, според нея Световната банка стои над всичко, някои от посланиците на африкански държави реагираха остро на подобен светоглед."

Западни агенции интерпретираха изявлението на руския посланик в ООН Витали Чуркин, че Русия подкрепя жена от източна Европа, като новина, че Кристалина Георгиева ще е следващия Генерален секретар на ООН. Те сякаш забравиха, че има още две жени от Източна Европа в състезанието - Ирина Бокова и молдовката Наталия Герман, коментира още Готев. Според него Русия няма да си разкрие картите толкова рано. Картите ще се объркат още малко, преди да бъдат свалени на масата, прогнозира той. 

Според журналиста и без подкрепата на руското правителство Бокова е силна. А що се отнася до официалната подкрепа на българското правителство той заяви: "Не е голям плюс да те подкрепят Бойко Борисов и Даниел Митов".

Бокова има лични контакти със световните лидери, няма нужда от посредници, тя има железни нерви, които за пореден път демонстрира, допълни Георги Готев. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

КриСта Големанова се вре там, където не й е мястото!!!

04.10.2016 20:00:18

ПОПОВ

ГОтев Комунето да знае Еднакво слаби са

04.10.2016 11:21:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.