• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Гешев: Няма да подам оставка

Гешев: Няма да подам оставка
Според него, ако е харесван, това означава, че не си върши работата

/КРОСС/ Не смятам, че трябва да си подавам оставката, за това, че си върша работата. Така главния прокурор Иван Гешев коментира исканата му от президента Радев оставка. 

"За България няма недосегаеми вече - тези, които купуват политици, включително журналисти, тези, които си плащат на кой не, за да могат българските граждани да бъдат бедни, да живеят в нищета и да бъдат ограбвани и убивани", заяви Иван Гешев.

Той подчерта, че гражданите имат право да бъдат недоволни.

"Но е ясно, че една немалка част от тях са организирани от тези хора, които описах. Ако ме харесват - това значи, че не си върша работата", коментира главният прокурор.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ако някой тук си мисли, че всички онези, които искат оставката на каскета, са хора на Нинова и БСП - жестоко се лъже!!! Но, това си е негов проблем. Както по-долу бе посочено, оставката му се иска не защото си вършел работата а защото я върши избирателно!!! Изсмуква си всякакви идиотски обвинения от Бог знае откъде, докато за престъпленията на управляващата измет е сляп и глух!!!

17.07.2020 18:36:18

Анонимен

Така и не разбрахте,че Гешев няма да си подаде оставка под натиск на Нинова и БСП.Гешев разклати лодката и комунистите спретнаха опит за преврат.Гешев,мачкай яко .Умните хора са с тебе.Ако БСП дайде на власт,ще има нова Виденова зима.Глад и мор.Забрани тази партия най-после.

16.07.2020 23:38:15

Анонимен

Браво Гешев! Като Матросов

16.07.2020 21:56:18

Анонимен

И правилно. Оставка на гл.прокурор на Републиката може да иска само Народното събрание и Висшия съдебен съвет. Не кресливата тълпа,която не е разбрала,че президентският съветник е задържан с обвинение за шпионаж по решение на българския съд.Обвинението е най-тежкото за държавен чиновник,но кресливата тълпа не му обърна внимание.А т.нар.безпрецедентно нахлуване е всъщност операция по задържане.

16.07.2020 18:44:10

Анонимен

НЯМА НЯМА НЯМА!!!

16.07.2020 16:32:48

Анонимен

Гешев така и не разбра, че народът му иска оставката, не защото си върши работата, а защото не я върши и действа избирателно, разбирайте, както му наредят кукловодите.

16.07.2020 16:30:06

Веселина Томова

НА БУНТ, НАРОДЕ! НАГЛИТЕ НЯМА ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА! НАГЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗРИТАНИ! Коалиционният съвет на Наглите от Хунтата реши, че НЯМА ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА. Каскетът също. Наглите от Хунтата решиха, че щели да си изкарат мандата. Наглите от Хунтата решиха даже, че сега нямало исканите оставки на министри да бъдат подадени, щели да изчакат „овладяване на кризата“. Наглите от Хунтата щели да преодолеят вота на недоверие и той нямало да мине. Наглите от Хунтата са позорно жалки страхливци и с цената на всичко искат да останат във Властта за да продължат да крадат. Наглите от Хунтата са готови да удавят в кръв държавата за да останат на Власт. На бунт, народе! Да ги пометем! Боко Тиквата каза, че „СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО БИЛО АБСУРД“ И АКО ТРЯБВАЛО ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ КОНТРАПРОТЕСТИ СРЕЩУ НЕГО! НАРОДЕ, ТЕЗИ МРЪСНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОМЕТЕНИ! ВЕДНАГА!

16.07.2020 15:27:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.