• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Илияна Йотова: Време е да разберем кой е премиерът, президентът беше безкрайно толерантен

Илияна Йотова: Време е да разберем кой е премиерът, президентът беше безкрайно толерантен

/КРОСС/ Час по-скоро трябва да направим всичко възможно, взаимно, за да има редовен кабинет. Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова в отговор на журналистически въпрос преди участието си в церемонията по награждаването на лауреатите на конкурсите за деца и юноши на Държавната агенция за българите в чужбина в София.

България час по-скоро трябва да има своето редовно правителство, каза Илияна Йотова като допълни, че за нея не е много добра ситуацията, в която имаме едновременно служебен кабинет, назначен от президента и парламент, законно избран от българските граждани в една парламентарна република.

Президентът беше безкрайно толерантен, много дни вече бяха дадени за консултации, очакваме, че ще бъде предложен министър-председател в най-скоро време, който да предложи състав на кабинет, като преди това президентът ще връчи мандата, посочи Илияна Йотова.

На въпрос за позицията, разпространена вчера от прессекретариата на държавния глава, вицепрезидентът Йотова определи като последно напомняне към политическите партии, че трябва да си свършат работата. Изборите отдавна отминаха, вече е конституирано Народното събрание, имаме победила партия, която носи отговорността да поеме първия мандат, каза Йотова.

Илияна Йотова заяви още, че президентът е готов да връчи мандата за правителство във всеки един момент, тъй като е готов да изпълни своето конституционно правомощие. Само че, задаваме въпроса, дали партията, спечелила тези избори е готова вече с името на бъдещия министър-председател, защото той трябва да дойде да му бъде връчен този мандат. В момента, в които те покажат и кажат публично "Да, ние сме готови с това", президентът ще го връчи, но дори и това да не стане, смятам, че президентът Радев в следващите дни ще покани "Има такъв народ", за да им връчи мандата, коментира Илияна Йотова. Според вицепрезидента Йотова, това е въпрос на няколко дни. Тя не изключва вариант връчването на мандата да стане и утре, стига ИТН да са готови.

На въпрос дали смята, че ИТН бавят процедурата, защото не искат да съставят кабинет, вицепрезидентът каза, че няма такова впечатление.

Попитана за изострената комуникация между ИТН и двете партии на протеста, вицепрезидентът коментира, че когато в една страна има много нови участници като парламентарно представени политически формации, консултациите винаги са по-дълги, преговорите - по-тежки, защото всяка една трябва да изпълни обещанията, които е дала на своите избиратели. Старите партии с дълъг парламентарен живот донякъде познават себе си, допълни Йотова. По думите на вицепрезидентът обаче толерансът е бил даден достатъчно много дни и ако има действително пресечни точки в интересите, в политиките, в приоритетите, няма нищо по-добро да бъде даден старт на цялата процедура.

На въпрос за обвиненията, отправени от "Има такъв народ" в парламента днес към служебния финансов министър Асен Василев, вицепрезидентът Йотова каза, че всичко това подлежи на доказване и от двете страни. Това за мен беше новина, предполагам, че когато президентът е направил своя служебен кабинет и е избрал своите министри, той е направил своите проучвания, посочи още Илияна Йотова

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И на президента му писна от селската тарикатщина на Слави.

30.07.2021 10:39:25

Валентин Георгиев

Няма такъв автогол петък, 30 Юли 2021 Усещате ли как тънко се гаври? Триумфиращ, набрал смелост след автогола, който си вкараха преговарящите "партии на промяната". Трябваше му точно такъв скандал, за да се възкачи на гребена на вълната и да започне контраатака - срещу ИТН, срещу "Христо и Мая", срещу служебните министри, срещу президента, срещу всички, които желаят неговото "изчегъртване". Ако не усещате, толкова по-зле. Но ако този път след минираните преговори не се намери изход, новите спасители могат да се сърдят само на себе си. "Сутринта, като го слушах Тошко Йорданов от трибуната, изпаднах в паника. Не знам как ще се сдобрят. Той каза, че техният министър е мошеник... Цялата им борба е за министерски постове, пара и власт", с цинично задоволство реди Бойко Борисов. И сигурно е прав за себе си, защото вече мечтае за момента, когато ще бъде върнат на бял кон като безалтернативен Водач на народа. Какво всъщност се случи и дали бе неизбежно? Политиката е изкуство на възможното. ИТН и Тошко Йорданов направиха и невъзможното, за да превърнат естествените си съюзници във врагове! Невероятно, но факт. Или си въобразяват, че с такова супер алтернативно поведение ще направят нещо стойностно, или всичко е постановка. Първото е твърде наивно и не може да даде резултат. Второто е тъжно. А дали изобщо са имали намерение да преговарят сериозно и да предлагат правителство? Забележете, че обратът дойде часове по-рано, когато депутатът от ДПС Йордан Цонев се появи в една от телевизиите и остро нападна министрите Асен Василев и Кирил Петков, че са хора на Прокопиев. "Не искаме да виждаме дългата му ръка в новия кабинет, а те изпълняват неговите политики", отсече Цонев, като прогнозира провал на преговорите. Така и стана. Смайващ е синхронът между начина, по който Тошко Йорданов и хората му посякоха ДБ и министър Василев, и атаката на Цонев. Да каниш три пъти някого за министър, дори за вицепремиер, след което да се отречеш от него за приключил случай отпреди десетина години, говори за нечистоплътност. А да скачаш срещу останалите служебни министри, които са единствените обединяващи фигури, след като веднъж си се провалил с неприемливи имена и кандидати, означава, че действаш под чужда диктовка. ИТН вече официално е враг на служебния кабинет. И се постави в отбора на ГЕРБ и ДПС, защото всички разбраха, че служебните министри не играят по техните правила. Оттук нататък новият кабинет, ако има такъв, с мандата на Станислав Трифонов и партията му винаги ще носи съмнението за кабинет на задкулисието. И слепите май прогледнаха кой стои зад него, а следващите предсрочни избори ще са дюшеш за Борисов и Доган. ИТН - И Т.Н., И Т.Н.

30.07.2021 00:00:18

❤Червена шапчица АРМАТКА до Таню от Кирчана

Факт. 12 години ГРОБ биеха, изнасилваха и убиваха.: https://uni.su/uBPfDs Къщата на дъщерята на Боко-канибала в Лос Анджелис е за над 350 милиона американски долара.: https://uni.su/SDKPRh Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://uni.su/F8egd2 Кратък списък на собствеността на БМБ: https://uni.su/GuDa1H На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://uni.su/UIx7CD Боко-българоубиеца, Пееф и кучето им за мокри поръчки Гешефтаров, подготвяли убийството на американски сенатори: https://uni.su/aYncWv Канибалите на ГЕРБ: https://uni.su/5cCaVJ Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://uni.su/QPHy6u Рак за Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞

29.07.2021 23:44:54

Поп Вечерко

Няма какво повече да го увъртаме. Откъдето и да го погледнем, ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА. В противен случай щяхме да живеем в мир и благоденствие, а не във постоянни войни, кризи и пандемии.

29.07.2021 23:43:58

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Нямало било магистрати с имоти и пари в чужбина, виж ти чудо на чудесата, а дали пък дипломата на Иван Стоименов Гешев не е ментак, като на всички герберастки калинки, Ъ: https://uni.su/v4zDGc ☞Какви тайни крият швейцарските банки: https://uni.su/JSbCD8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали-българoубийци, доносниците Гоце фон Кенеф, доносник Буда, доносник Сава, местните дерибеи-робовладелци и милиционерите-мародери, че скоро ще има видов ден, полеви съд, бесилки, картечници, трапове и булдозери, ЩЕ! Няма да ви се размине нито за откраднатите милиарди, нито за погубените милиони човешки животи: https://is.gd/gRWOe5 ☞Президентът на Хаити Жовенел Мойс беше убит в дома му в столицата Порт-о-Пренс.: https://is.gd/Lelz69 ☞Водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ☞Бeлeзници и КАТОРГА за всички БЪЛГАРOУБИЙЦИ: https://uni.su/2YRge8 ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ✞Амин✞ ☞Казах.

29.07.2021 23:42:21

Светла Георгиева

Адвокат Петер Дошек: СИК ми плати да изкарам Бойко Борисов от затвора!: https://uni.su/kaxd0h

29.07.2021 23:41:40

Духът на Вероника: https://is.gd/O4Ve7D

Сводника-бопажия Йоско от Горна Оряховица, който уби студентката Вероника Здравкова от Никопол: https://uni.su/T9fnHS и беше прикрит от ушевите копелета, мафиозката прокуратура и мафиозки съд, е убил и 15 годишната Ипек.: https://uni.su/CMtEAO Тя е разбрала, че ще е правят проститутка във Виена, гепила е паспорта си, казала е, че трябва да отиде да пикае, и го е накъсала, за да немогат да я прекарат през границата.: https://uni.su/lXhZsU Такова нещо се наказва от сводниците със смърт. Няма значение, че е циганка, убито е младо момиче от сводническата мафия: https://uni.su/4Y3wXM Ушевите копелета са в комбина със сводниците: https://uni.su/ufB4Ix Сводниците командват службите: https://uni.su/C0zn5J Сводниците са недосегаеми в милиционерския клозет БГ: https://uni.su/lgDZKU

29.07.2021 23:41:15

Архангел Амбриел

Вещицата от СЗО Олга Сотирова да бъде потопена в казан с говна и после изгорена на клада на жълтите павета!

29.07.2021 23:40:08

Велзевул

Вирус НЯМА. Това е медицински и научен ФАКТ. В никоя лаборатория в света не е открит вирусен изолат, нито е намерен генома на „вируса. Няма НИТО ЕДНА научна публикация, доказваща съществуването на вируса. Симптомите на „Ковид“ са същите като при химически пневмонит – химическо отравяне с радиоактивен торий. Целта на този геноцид е да се намери повод за ТЕСТОВЕ, МАСОВИ ТЕСТОВЕ. Тестовете НЕ МОГАТ ДА ОТКРИВАТ „вируса“, а са инструменти за кражба на ДНК. Трябват им ДНК пробите на всички за ДНК паспортизация.

29.07.2021 23:39:44

Маг Ани

Graphene oxide под форма нано-частици тайната отровна съставка която има във всички ваксини. Графеновия оксид създава електромагнитни полета в тялото на ваксинирания които електромагнитни полета се УСИЛВАТ многократно при преминаване на 5 G signal Графеновия оксид се съдържа и в направата на защитни маски особено 100% при китайските Целта тотален цифров дигитален контролиран болшевизъм.

29.07.2021 23:39:20

Кристина-хотел Принцес

Изглежда в хлябовете умишлено слагат нещо, което предизвиква запек, симптомите при него и при Ковида не се различават много. И при запека може да настъпи смърт ако не се лекува, щото става отравяне на кръвта. Ковида накрая може да се окаже нелекуван запек, причиняван умишлено от храни и напитки,както и високочестотно облъчване с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, срещу неудобни на някого хора - използват се магнетронете от микровълновите печки, и с цел прочистване на територии от нежелано вече коренно население.

29.07.2021 23:38:54

Шмайзер

Консултативен съвет по ваксинация=БАНДА българомразци и БЪЛГАРОУБИЙЦИ!: https://uni.su/438YTO Целия консултативен съвет по ваксинация до крак в трапа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX

29.07.2021 23:38:29

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Атаките с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, чрез мегатрон от микровълнова печка, срещу неудобни на някого хора във Виена не са нещо ново. Използват се както от мафията, така и от спецслужбите. Боко-мафиоза си има своя ударна група във Виена, която служи за контрол на търговията с женска и детска плът, логистика на наркобизнеса, кражби на коли, изпълняване на мокри поръчки и упражняване на психически и физически терор, включително и чрез системно облъчване на жертвите с високочестотно електромагнитно поле и системно тровене чрез пръскане на дръжките на бравите, на количките в супермаркетите, и на ръчките на велосипедите с новичок, и подобни отрови. Групата се състои от около 30 човека, като 27 от тях са серийни убийци, осъдени от българският съд да много години затвор, но измъкнати от затворите от спецслужбите и снабдени с паспорти с други имена. Престъпниците си живеят във Виена напълно необезспокоявани, държат хиляди момичета в робство и с бой и изтезания ги принуждават да проституират, движат кокаина на ДС. Ето я ударната група на Боко, Гешеф, Каракачанов и куклуводите им: https://uni.su/702bCw По-вечето от тях живеят в 11-ти бецирк. Слагайте с шапки от алуминиево фолио за защита от микровълните. Също така всички проститутки във Виена са вербувани от ДАНС и също пръскат с отрова предметите на жертвите и са част от системата за следене.: https://uni.su/3mSExk

29.07.2021 23:36:45

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гибердясали сводници-мангали от Камен и Априлово означава празник за всеки българин. ☞Дай Боже по-честичко такива душевни благинки. Амин: https://uni.su/FmqKtR ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43 ☞В Попово няма неизнасилено момиче. ☞Някои си признават, други не, но това е истината. ☞Град на милиционери, сводници, мутри и турскоговорящи мангали. ☞Затова всеки се спасява на някъде, за да оцелее.: https://uni.su/JoIy8N ☞Ето защо му викат белият град.: https://uni.su/wWaoKv ☞Наркотрафика се ръковоки лично от Боко-тиквата: https://uni.su/h09ywW Русенския влах Каракачанов също е в играта с кардамските мангали наркотърговци: https://uni.su/u8LTck ☞Един от мръсните гадове, от групата за мокри поръчки към общината е узбека Пеньо Кирилович Станев: https://uni.su/BEtzSJ ☞Станев-999: https://uni.su/1eqIsH ☞Ето така майка му Мунджия Ганиева охраняваше с брадвата плантациите му с марихуана: https://uni.su/0kMXDC ☞От 30 години Пеньо произвежда амфети в цеховете си в Дриново, Долец и Баба Тонка в комбина с кметовете и полицаите, ощетява държавата с манипулируемите си узбекски касови апарати.: https://uni.su/ncaD3b Попово е известен още и с проститутките си: https://uni.su/xpv87V И с шивачките си.: https://uni.su/VLrjAc ☞На ушeвите кoпeлета целите им родове работят по канцелариите в МВР, там са до дeвето коляно, даже нарочно не се пенсионират, за да вкарат и правнуците си ако могат: https://uni.su/ponGPj ☞Трепи сводниците, бий и eби милициoнерите, спасявай Майка България: https://uni.su/HyNEGh ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Под игото: https://is.gd/UhzucW ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

29.07.2021 23:32:29

Шмайзер

Нелегетимен парламент с нелегитимни депутати! Когато гласувалите са под 50% парламента е нелегитимен. Всички депутати са гнусни доносници и милиционери, за които са гласували само доносници, милиционери и цигани.: https://uni.su/KyD7xN Самоназначила се за депутати ХУНТА! От 77 години едни същи родове държат властта в концлагера БГ и извършват геноцид над българският народ. Ей гадове милиционерски, скоро ще има видов ден за всички вас, възмездието народно няма да ви се размине!: https://uni.su/7o5gQR

29.07.2021 23:31:09

Мария Антоанета

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

29.07.2021 23:16:41

Малнихер

С пускане на хартийки, милиционерска ХУНТА не се сваля. Трябва да се грабне оръжието и да се почне всеобща ЧИСТКА и КОНФИСКАЦИЯ на краденото имущество на дерибеите-българоубийци от милиционерското котило.: https://is.gd/2MSU60 Всичко друго е ташак.

29.07.2021 23:16:12

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

А, защо въобще трябва да се гласува за некачествени хора, за престъпници, крадци и убийци!: https://is.gd/jqn486 В България от лакеите на властта и заплатажиите, се насажда тезата, че задължително трябва да гласуваш за по-малкото зло. Аз, като видя на една сергия гнили плодове, не избирам по-малко гнилите. Просто не си купувам и отивам на друга сергия. Ако никой не гласува, кой ще избере гнилите политици-българоубийци, Ъ? Тогава ще се види, че никой освен роднините им, чиновниците-заплатажии и милиционерите-човекомразци, не ги иска. Но овцете с промити от комунизма мозъци немогат да го проумеят и тичат като стадо да гласуват за заколителите си. Робско племе, заслужава си съдбата да бъде стригано, доено и клано като овца.

29.07.2021 23:15:37

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks ☞Жидов Гроб: https://uni.su/UQSVc1

29.07.2021 23:15:01

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

ГЕРБ загроби 9 МИЛИАРДА без обществени поръчки – хунтата крала чували с пари от магистрали и язовири: https://uni.su/GKeuZ7

29.07.2021 23:13:43

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

Бойко Методиев Борисов_Декларирам_01.01 - 31.12.2019: https://uni.su/6KzLek

29.07.2021 23:12:22

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

Охранител от НСО: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С ПАРИ на Бойко в Ливан, Алжир и Москва: https://uni.su/AFvJVz

29.07.2021 23:10:48

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

Чудо на чудесата! Боко-българоубиеца има официално само 200 бона в БГ-банка и нищо друго, милиардите отдавна са изнесени с чували зад граница: https://uni.su/SPCdiO

29.07.2021 23:08:37

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

Боко и Мето съ готвят да бягат! Вие може да сте прости, ама НИЕ не сме прости. Да се вземат всичките задгранични паспорти на Боко, български, израелски, турски, гръцки и останалите! Боко го зове дрънголника.

29.07.2021 23:03:16

Червена шапчица АРМАТКА

Отдавна Радев беше ясен, за кого работи. Въобще да не знаете детайли на радевата зависимост ! Представяте ли си военен пилот випуск от времето на НРБ, член на БКП /100 % част от оная система, по дефолт всички се проучваха от ВКР и след това съдействаха на Службите/ – изведнъж след Промените прави кариера ! Пращат го в академия в САЩ /Врага-а-а-а-а-а !/ , и там представете си ! Завършва с отличие, и го връщат с препоръки за „Лидерство“ къв страната си !? Как става тази работа, как се случват тези метаморфози житейски ? Ще кажете – ама те ги деполитизираха ! Да, ама не всеки деполитизиран летец беше изпращан в САЩ , нали ? Значи е имало подбор още от тук, преценили са го че „става“… Ще кажете – „Американците обичат да работят с бивши комунисти“. Обичат. Обаче не това е критерият за подбор от американците на техни хора. Критерият е човекът да плюе на интересите на страната си и да работи за интересите на САЩ ! Кратко и ясно. А дали е бивш комунист или не е – няма никакво значение, важен е психологическия профил. Профилът на Радев е профил на кариерист. Три Морета е национално предателство.

29.07.2021 23:01:16

ОМЕРТА

Радев е човек на Божков. Платен от престъпници, спонсориран с нарко капитали, едни 90 хиляди лева след като го избраха, от къде получи и за какво! БКП създаде ДПС и Партията на Цветелин Кънчев, за да защитават роднинските интереси на ръководството на БКП/БСП! С циганска кръв и сини венци е Кико Контрабандата, има и доста други социалисти, скрити зад БГ имена след преименоването! Правилно е БСП да е партия на циганите, подхожда и по натюрел, кражбата е в устава на БСП чл.1

29.07.2021 22:54:22

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

След Луканов, Беров, Виденов, Костов, Сакскуборготски, Станишев, Орешарски все погром! Случайно или не, но обикновено, винаги са в комбина с ДПС! Последната издънка на мафията, селянка на 27 години с 4-5 апартамента и 2-3 гаража, придобила няколко Импекса, обещава светло бъдеще, дори и Сполуката за България на Лилов, щяла да ни се струва приказка! Специалисти по фалити на България са сътрудниците и в ГЕРБ-БСП-ДПС-ЕООД Корнелия, Боко, Доган и милиционерски свине!

29.07.2021 22:48:04

Райхсфюрер Химлер

Президента е НЕразделна ЧАСТ от ДС кукловодите на прехода и задкулисните кръгове които слагат зависими послушковци на възлови властови позиции Как си представите “случаен“ необвързан с ДС ,РУМНО,ГЩ БНА,КГБ ,ГРУ да заеме важен държавен пост мисията НЕвъзможна През 80 те Бащата на РАДЕВ под ръководството на руските ГРУ е работил технически сътрудник в бг посолство в БРЮКСЕЛ и е шпионирал офицери и служители военни от вражеско НАТО-ОТАН ,тази дейност е изпълнявал цели 5 години ,нормално е и неговия наследник военен да е закърмен с бившата ДС Всички президенти по няква линия са свързани с РУМНО и ГЩ БА, а премиерите са свързани-чадъросани от хора и кръгове от ПГУ ДС.

29.07.2021 22:40:23

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Илянооо, и на децата е ясно, че в дълбоката държава Румен е актьор-ефрейтор-посулшник, а ти си актриса-старшина-началник на Румен. А над вас са генералите от ДС, ЕС, краварите, кремъл, мит и мосад. Генерал не е военно звание, а дворцова титла, която може да се даде и на редник, който се е оженил за дъщерята на Царя например. Румен е президент, защото се ожени за Деса-циганката, иначе българи не се допускат до властта. Нямам нищо против Деса, само казвам истината за да се знае от народа. А ти си си с циганско потекло и ето, че си дефакто началник на президента. Какъв премиер, какви пет лева, когато 70% от народа е отказал да гласува за вас, дето от 30 и кусур години се бетонирате във властта и си я менкате като улична курва, разграбихте и унищожихте България, и ламтите за още. Изборите са нелегитимни, а избранниците са самоизбрала се ХУНТА. Иляно обща, няма да го бъде вашият теятър за зомбита! Всички дето сте били във властта през последните 30 години сте за дрънголника, абсолютно ВСИЧКИ. Ясно е, че без кръв няма да сдадете властта, защото следва конфискация и затвор. Но знай, че геноцидът над българският народ няма да ви се размине. Скоро президенството, парламента и МС, ще плуват във кръв. Няма да ви оставим да унищожите България и българският народ с полицейска диктатура и принудителни отровни ваксини. И ти и Румен и Боко и Гоце, и Доган и Царя, и циганинна Костов, и Ореха, и останалите тъмни сили от ДС, ще изтребим ДС-котилото ви до крак, и ще построим нова България без депутати-сводници, цигани-радикал-ислямисти и милиционери-бъгароубийци. Казах.

29.07.2021 22:36:38

Анонимен

На бас, че ще е Тошко.

29.07.2021 21:23:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.