• 17 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Най-доброто става още по-добро - Sony представя водещите в индустрията безжични шумопотискащи слушалки WH-1000XM4

 Най-доброто става още по-добро - Sony представя водещите в индустрията безжични шумопотискащи слушалки WH-1000XM4

/КРОСС/ Превъзходен звук с водещо в индустрията шумопотискане

Насладете се на по-малко шум и по-чист звук с интелигентна технология за слушане, която автоматично персонализира вашето изживяване
Практични, удобни и стилни с до 30 часа живот на батерията
Днес Sony обяви WH-1000XM4 - 4-то поколение безжични шумопотискащи слушалки от отличената с награди гама на Sony 1000X. Най-новите слушалки са с всички водещи технологии от популярния модел WH-1000XM3, допълнени с нови интелигентни функции, с които да персонализирате и управлявате музиката си, да подобрите шумопотискането и автоматично да настройвате околния звук спрямо вашите предпочитания.

Превъзходно шумопотискане, превъзходен звук

Независимо дали се намирате на дълъг полет, или релаксирате, слушалките на Sony WH-1000XM4 сигуряват най-доброто шумопотискане като намаляват звуците с висока и средна честота. Всяка слушалка е оборудвана с два микрофона използвани за шумопотискане. Dual Noise Sensor технологията улавя околния шум и предава данните на надеждния HD шумопотискащ процесор QN1. Така се активира новата BLUETOOTH® Audio SoC (System on Chip) система, която се настройва към музиката и околния шум над 700 пъти в секунда. Използвайки нов алгоритъм, HD шумопотискащият процесор QN1 прилага обработка за шумопотискане в реално време. Това позволява на потребителя да се потопи в музиката, която обича и да изолира хаоса на външния свят.

Технологията Edge-AI, DSEE ExtremeTM  възстановява загубения по време на цифровото компресиране звук за по-прецизно от всякога, върховно и завладяващо музикално изживяване. Edge-AI анализира музиката в реално време и разпознава музикални инструменти и жанрове, както и отделни елементи на всяка песен, за да възстанови звука във високата гама, губещ се при компресия, За изграждането на тази AI система, Sony и Sony Music Studios Tokyo обединиха усилия, с цел да съберат музикални данни, за да получат реална представа за това каква е същността на специфичните музикални сигнали и как са съставени те.

Със слушалките на Sony WH-1000XM4, може да се насладите на ново завладяващо музикално изживяване - 360 Reality Audio. За това е нужно само да комбинирате слушалките с Android ™ смартфон / iPhone, на който е инсталирано приложение за стриймване на музика. С 360 Reality Audio се потапяте в музиката така, сякаш се намирате точно пред любимия си изпълнител. Слушателите могат да се насладят на върховно завладяващо музикално изживяване, перфектно оптимизирано за всеки отделен потребител, когато използват слушалки WH-1000XM4 и приложението Sony |Headphones Connect

Интелигентно слушане като никое друго

Технологията Adaptive Sound Control на WH-1000XM4 е интелигентна функция, която автоматично отчита къде се намирате и какво правите, след което наглася настройките на околния звук към вас за идеалното изживяване при слушане. С течение на времето адаптивният контрол на звука се научава да разпознава места, които често посещавате, като вашето работно място, фитнес зала или любимо кафене и aвтоматично се настройва според ситуацията, в която се намирате. По този начин, пътувайки, може лесно да се потопите в любимите си песни, без да бъдете прекъсвани от фонов шум. Освен това докато вървите можете да доловите всичко около вас и да продължавате да се наслаждавате на музиката. Чрез приложението Sony | Headphones connect, имате възможност да настройвате звука спрямо често посещаваните от вас места и вашите предпочитания.

Удобство за всеки ден

Ново в WH-1000XM4 е иновативната функция, ‘Speak-to-Chat’ която ви позволява да провеждате кратки разговори, без да сваляте слушалките, правейки поръчването на кафе, докато слушате музика още по-лесно. Когато кажете нещо, слушалките разпознават гласа ви, след което автоматично спират музиката и чувате околния звук. Това ви позволява да проведете разговор, без да се налага да сваляте слушалките. Музиката автоматично започва да се възпроизвежда отново 30 секунди след последната ви дума. В WH-1000XM4 е наличен и режимът Quick attention, така че ако искате да чуете обявление или да кажете нещо, просто поставете дясната си ръка на корпуса на слушалката, за да намалите силата на звука и да чуете външен звук.

Моделът WH-1000XM4 има и функцията Wearing detection. Слушалките разпознават дали са поставени върху главата или не и спрямо това спират възпроизвеждането на музика, за да се спести енергията на батерията. Използвайки сензор за близост и два акселерометъра, слушалките автоматично спират музиката при сваляне и възобновяват възпроизвеждането ѝ след поставяне отново.

WH-1000XM4 разполага с нова Precision Voice Pickup технология. Тя контролира пет от микрофоните в слушалките и извършва усъвършенствана обработка на аудио сигнали, за да улавя гласовете ясно и точно за hands-free разговори и Speak-to-Chat.

Изключителен дизайн

WH-1000XM4 съчетава изтънчен стил с изключителен комфорт и лек дизайн за удобство при носене. Създадени за хората, които пътуват често, супер меките наушници равномерно разпределят напрежението и увеличават допирната повърхност за стабилно пасване.

За пълно удобство WH-1000XM4 може да се свързва с две BLUETOOTH® устройства едновременно. Когато получите обаждане, слушалките ви разпознават от кое устройство идва то и се свързват с него автоматично. Освен това имате възможност за плавно превключване на слушалките между двете устройства само с едно докосване.

Слушалките WH-1000XM4 имат NFC и BLUETOOTH® възможности, както и живот на батерията до 30 часа. При нужда от бързо зареждане можете да получите заряд, който да стигне за 5 часа, след само 10 минути.

Слушалките поддържат и изключително полезната нова функция на Google - Fast Pair, която ви позволява лесно да откривате къде сте оставили своите WH-1000XM4. Нужно е само да се ослушате за сигнализиращия звук или да проверите последното им регистрирано местоположение в приложението Google Find My Device на вашия смартфон.

Най-новият модел включва същите сензорни панели като предшественика си, които са оптимизирани за Google Assistant и Amazon Alexa, за да можете да управлявате деня си само с въпроси към любимия си гласов асистент.

Водещите в индустрията шумопотискащи слушалки WH-1000XM4 ще се предлагат на цена от приблизително 729 лв. ще бъдат налични това лято в черен и сребрист цвят.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.