• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

LG И Hyundai обединяват усилия, за да пренесат удобството на дома в електрически автомобили

LG И Hyundai обединяват усилия, за да пренесат удобството на дома в електрически автомобили

/КРОСС/ LG Electronics (LG) и Hyundai Motor представиха днес IONIQ Concept Cabin, съвместно усилие, съчетаващо опита на двете компании в удобството при начина на живот на потребителите и електрическите превозни средства. Те предлагат концепция, която се възползва максимално от по-просторните интериори на електрическите автомобили, които не са обременени и зависими от задвижване с вътрешно горене и механични компоненти.

IONIQ Concept Cabin е оборудван с редица удобства, които реално превръщат пространството в колата в истински дом, отдалечен от действителния. Машина за кафе с капсули приготвя перфектната чаша, необходима за сутрешното пътуване, отделение под седалката суши и освежава мокри или износени обувки преди да достигнете крайната точка на дестинацията си, гардероб следи дрехите да са чисти и без гънки по време на шофиране, а мини хладилник поддържа напитките охладени за горещите летни пътувания.

Освен комфорта и удобството, най-впечатляващата характеристика на IONIQ Concept Cabin е гъвкавият OLED дисплей, който покрива голяма част от тавана на интериора на автомобила. Пътниците на задните седалки могат да регулират до каква степен да е извит дисплеят чрез интуитивни жестове с ръка за оптимален ъгъл на гледане. Големият 77-инчов OLED екран може да бъде разделен, за да позволи и на двамата пътници на задните седалки да се наслаждават на различно съдържание по едно и също време. Спийкърите, инсталирани в облегалките за главата, създават лична звукова зона, която не притеснява другия пътник.

Иновациите са видими не само в самия автомобил. След като пътниците слязат от него, плъзгащ се механизъм почиства пода, като събира трохи и разлети течности. В същото време UV LED светлини се активират, за да дезинфекцират вътрешността на автомобила от всички микроби и други микроорганизми.

„LG активно се включи в решенията при автомобилите и по време на CES 2020. Там ние демонстрирахме персонализирано преживяване в колата, което позволява на шофьорите и пътниците да пренесат част от дома си на пътя," сподели Лий Чул-бае, ръководител на Corporate Design Management Center в LG Electronics. С IONIQ Concept Cabin ние издигаме този опит до друго ниво, като си партнираме с Hyundai, които прилагат изключителния си опит."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.