• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Предстоящи събития на 22 октомври

Предстоящи събития на 22 октомври

/КРОСС/ София.
От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Емил Милев, Мартин Димитров и Калоян Бацов.

***
София.
От 09.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Миню Стайков, Марио Кръстев, Красимир Трифонов, Камелия Димитрова, Николай Трифонов, Селда Ердем, Таня Йорданова, Милена Пилева, Красимир Йорданов, Алекс Ананиев, Мели Махмудова, Марияна Стойчева, Гьоксел Кошуджу и Калоян Костадинов.

***
София.
От 09.30 ч. в зала „Тържествена" на УНСС ще се проведе дискусия на тема „Мултилатерализъм: тенденции в многостранното сътрудничество през новото десетилетие".

***
София.
От 09.30 ч. в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет на ул. „Eкзарх Йосиф" № 12 Пленумът на ВСС ще проведе заседание.

***
София.
От 10.00 ч. в зала № 6 на Националния дворец на културата ще се състои Втората национална кръгла маса „Заедно за повече здраве".

***
София.
От 10.00 ч. чрез платформата CISCO Webex Meeting - връзка Столичният общински съвет ще проведе заседание.

***
София.
От 10.00 ч. в Министерство на здравеопазването министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, директорът на НЦЗПБ проф. д-р Тодор Кантарджиев и директорът на СРЗИ д-р Данчо Пенчев ще дадат брифинг за разпространението на COVID-19 у нас.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Борислав Димитров, Атанас Атанасов, Николай Николов, Георги Димитров, Димитър Димитров, Георги Василев, Валентин Първанов, Анелия Първанова и Валентина Димитрова.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Спас Митков, Габриел Велинов, Александър Тасев, Денис Василев, Стивън Томов, Ники Чолев, Николай Стефанов, Георги Стойнов, Иван Йоновски, Ивайло Божилов, Димитър Петров, Ангел Терзиев, Веселин Благоев, Здравко Джорев, Росен Александров и Анди Вълчев.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Емил Николов, Ивайло Николов и Гергана Кръстева.

***
София.
От 10.00 ч. 34 състав на Софийския градски съд ще гледа делото срещу Николай Христов, бивш шеф на „Научни изследвания".

***
София.
От 10.15 ч. в Хотел „Балкан" ще се проведе конференция South East Europe Media Forum (SEEMF).

***
София.
От 10.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Лазгин Хусейн, Ивайло Димов и Али Хуссин.

***
София.
От 11.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Георги Илиев, Димитър Парушев, Найден Василев, Кольо Георгиев и Михаил Стайков.

***
София.
От 11.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Даниел Викторов и Росен Емилов Александров.

***
София.
От 11.00 ч. на пешеходния мост над бул. „България" до НДК ще бъде открита седма фотоизложба „Виж София - заедно строим за хората".

***
София.
От 11.30 ч. в зала 456 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта ще проведе заседание.

***
София.
От 11.30 ч. в зала 248 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по културата и медиите ще проведе заседание.

***
София.
От 12.00 ч. в Руския културно-информационен център на ул. „Шипка" 34 ще бъде открит Международният фестивал за научно-техническо творчество на деца и младежи "От Винта!".

***
София.
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Ангел Попов, Анатоли Ангелов, Цветомир Ценов, Нина Македонска, Боил Комаревски, Ивайло Николов, Димитър Димитров, Върбан Димитров, Цветомир Димитров, Милен Иванов, Мартин Методиев, Михаил Христов и Цветелин Симеонов.

***
София.
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Ирена Иванова, Емил Иванов и Велин Станков.

***
София.
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Николай Николов, Динчо Динев, Иво Тодоринов, Калоян Йорданов, Михаела Велева, Станимир Петков, Станислав Станчев и Християн Славов.

***
София.
От 14.00 ч. в зала 3 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по околната среда и водите ще проведе заседание.

***
София.
От 14.30 ч. в зала 142 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите ще проведе заседание.

***
София.
От 14.30 ч. в зала 130 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по труда, социалната и демографската политика ще проведе заседание.

***
София.
От 14.30 ч. в зала 232 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по отбрана ще проведе заседание.


***
София.
От 14.30 ч. в зала 242 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения ще проведе заседание.

***
София.
От 15.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Михаил Йерусалимов, Георги Ризов, Ася Костова, Красимир Чамов и Ариен Бици.

***
София.
От 18.00 ч. в Галерия „Райко Алексиев" - СБХ на ул. „Раковски" 125 ще бъде открита изложба „Невидимото".

***
София.
От 18.00 ч. в е зала "В парка" (малкото НДК) ще бъдат връчени Годишните награди за биоразнообразие и климат'2020.

***
Бургас
От 10.00 ч. в Индустриален и логистичен парк - Бургас ще започне „Burgas BUSINESS conference".
***
Бургас
От 17.30 ч. в КЦ „Морско казино" ще бъде представена книгата „Бургаският укрепен пункт по време на Балканската война 1912 - 1913 г. с автор Яна Иванова.
***
Бургас
От 18.00 ч. в Дома на писателя Ваньо Вълчев ще представи книгата „Рибки мренки" на Гергана Стоянова в рамките на „Есенни литературни празници".
***
Бургас
От 19.00 ч. в Клуб „Модерен театър", ул. „Милин Камък" № 1 ще започне Международен кино-литературен фестивал „Синелибри", Бургас 2020 с прожекция на филма „Офицер и шпионин"
***
Бургас
От 19.00 ч. във Военен клуб ще бъде представена комедията "Маршрутка" в Бургас


***
Велико Търново.
От 10.00 ч. в залата на хотел „Янтра" ще се състои конференция, в която ще се анализира прегарянето на учителите в България преди и след пандемията.

***
Велико Търново.
От 17.30 ч. ще се проведе извънредно заседание на ОбС - Велико Търново.

***
Видин.
От 10.30 ч. в кино „Никра" ще бъде прожектиран филмът „Истории за хора, птици и други чудеса".

***
Видин.
От 11.00 ч. в музей „Конака" ще бъде открита изложба „Накитът - епоха и култура".


***
Видин.
От 12.30 ч. на площад „Бдинци"/ зала на Общински съвет - Видин ще се състои награждаването на победителите в Димитровденското математическо състезание.


***
Видин.
От 18.00 ч. в Драматичния театър ще се състои празничен концерт на Симфониета - Видин със специалното участие на Калуди Калудов, тенор и Анна Дитри, сопрано.

***
Добрич.
От 10.00 ч. във фоайето на Младежки център - Добрич, Областен информационен център - Добрич ще вземе участие в Обща трудова борса.

***
Кюстендил.
От 11.00 ч. в голямата зала на читалище „Братство" ще се състои специализирана трудова борса за младежи.

***
Кюстендил.
От 17.30 ч. в Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора" ще бъде открита изложба-живопис „Мъжете".

***
Пловдив.
От 09.00 ч. в залата на Общинския съвет на ул. „Авксентий Велешки" № 20 ще се проведе заседание на Пловдивския общински съвет.

***
Пловдив.
От 10.00 ч. в зала 2 Районният съд ще гледа делото срещу Антон К., Бисер П. и Росен М. за това, че са отнели движими вещи в големи размери.

***
Пловдив.
От 10.30 ч. в зала 1 Окръжният съд ще гледа делото срещу Б.А. и Гр. Ал. за кражба в особено големи размери.

***
Пловдив.
От 15.00 ч. Окръжният съд ще гледа делото срещу Р.П.

***
Пловдив.
От 19.00 ч. в Дом на културата „Борис Христов" ще се състои мултимедиен концерт „Кино и класика".

***
Разград.
От 11.00 ч. в зала 712 на Областната администрация ще се проведе заседание на Областния щаб за борба с коронавируса.

***
Стара Загора.
От 17.00 ч. в зала „П. Р. Славейков" на Общината ще се проведе публично обсъждане на предварителен проект на Общ устройствен план на Общината.

***
Стара Загора.
От 17.00 ч. в западната зала на Художествена галерия ще бъде открита изложба „Акварелните пейзажи на Чудомир".

***
Хасково.
От 19.00 ч. в ДКТ "Иван Димов" ще се състои концерт на Камерен ансамбъл „Софийски солисти".

***
Шумен.
От 10.30 ч. в зала 363 в сградата на общината ще се проведе публичен търг за отдаване под наем на осем помещения в Шумен, в кв. „Дивдядово" и в село Мадара и на два терена на ул. „Васил Априлов" и ул. „Осми март".

***
Шумен.
От 19.05 ч. в концертна зала „Проф. Венета Вичева" ще се състои симфоничен концерj

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.