• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Финалът на Детската Евровизия 2020 ще бъде излъчен днес от 18 часа

 Финалът на Детската Евровизия 2020 ще бъде излъчен днес от 18 часа

/КРОСС/ Големият финал на Детската Евровизия 2020 ще се проведе днес от 18 часа българско време. Шоуто ще бъде излъчено на живо от Полша и може да се гледа в официалния канал на конкурса в YouTube.
За първи път в историята на конкурса участниците ще представят песните си от специално изградени студиа в родните си държави. Това се наложи заради рестрикциите за пътуване заради пандемията от коронавирус.
Финалът на Детската Евровизия 2020 на живо: https://www.youtube.com/watch?v=XVjDr88nnrQ
12 държави ще се борят за победата в 18-ото издание на Детската Евровизия. Своят дебют ще направи Германия, а Армения се наложи да се откаже от участие в последния момент заради обявеното военно положение в страната. Фаворити за победата са песните на Испания, Франция и Полша.
Сборен клип с всички песни от финала: https://www.youtube.com/watch?v=ZY6Qiq7_lFI


Зрителите в България също ще могат да подкрепят своите фаворити на конкурса. Онлайн гласуването на официалния сайт Детската Евровизия jesc.tv позволява музикалните фенове в цяла свят да изберат своите 3 любими песни още преди да е започнало шоуто. Втората част на гласуването е по време на живото излъчване, а победителят се определя чрез 50% онлайн гласуване и 50% жури вот.
Българският представител на Евровизия Виктория пожела успех на участниците в Детската Евровизия 2020 в Twitter. На 20 ноември талантливата българска певица представи една от потенциалните си песни за Евровизия 2021 "Ugly Cry", с която предизвика огромен интерес сред международните журналисти и музикални фенове. Видеото към песента прикова вниманието със своя мащаб и забележителни кадри, които бяха реализирани с подкрепата на iCard от режисьора Виктория Караколева и оператора Росен Савков. Българската делегация отново ще заложи на успешния модел с вътрешна селекция, а финалното решение за българската песен за конкурса ще бъде обявено през месец март.
Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май и ще бъде излъчвано пряко по БНТ 1 от 22 часа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.