• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Разходка сред изящни есенни цветове с Huawei P smart 2021

Разходка сред изящни есенни цветове с Huawei P smart 2021

/КРОСС/ Смартфонът има всичко, за да заеме челните места сред бюджетните модели. Последните месеци на годиината традиционно в технологичния сектор винаги носят много вълнуващи анонси от водещите компании и Huawei не прави изключение. Наскоро компанията представи новите флагмани Mate 40, 40 Pro и 40 Pro+. При това само месец, след като в богатото фирмено портфолио дебютира и бюджетният модел Huawei P smart 2021. Р-серията вече се утвърди като една от най-успешните и качествените линии, а Huawei P smart се стреми да пренесе премиум усещането в ценовата категория под 400 лв. Солиден в ръката, удобен за работа При първия досег с телефона определено прави впечатление качеството на материалите и размерите - 165,7/76,9/9,3 mm, а теглото е 206 грама, с което смартфонът се усеща повече от солидно в ръката без да се губи нищо от удобството при работа. Задният панел е от стъкло с огледална повърхност, а в горният ляв ъгъл е разположена стилна плочка за камерите, които са 4 на брой. Рамките от двете страни са заоблени, а в долния и горния край са плоски, което е интересен дизайнерски щрих.

Долната част са разположени класическият 3.5 mm жак, един от двата микрофона, USB Type-C портът и високоговорителят. Отдясно се намира отличителният за модела бутон за отключване, в който е скрит и скенер за пръстови отпечатъци, а над него се намират бутоните за силата на звука. Почти цялата предна част на Huawei P smart 2021 е заета от 6.67-инчовия дисплей. Единственото, което се отличава на неговия фон, е централно разположената предна камера. Дисплей с реалистични цветове, камери за чудесни снимки Като стана дума за дисплея, той предлага FHD+ резолюция с реалистичните цветове, максимална яркост и контраст, които си проличават вечер и е доста приятен за ежедневна употреба. Разполагате и с опцията да конфигурирате цветовия профил, за да подхожда повече на предпочитанията ви.

Huawei P Smart 2021 има осемядрен чипсет Kirin 710A, 4 GB RAM и 128 GB вградена памет с допълнителен слот за SD карта, който е отделно от двете SIM отделения. Моделът е екипиран с 4 камери. Основната е 48 МР с бленда 1.8f, има широкоъгълна 120-градусова 8 МР камера с бленда 2.4f и по един макро и дълбочинен 2 МР сензор с бленди от по 2.4f, придружени от LED светкавица, а предната камера е 8 МР с бленда 2.0f и широкоъгълни възможности. И двете камери снимат 1080р видео при 30 к/с, като задната дсотига до 60 к/с. Основният сензор предлага наситени кадри с висок контраст и детайлност и много малко фонов шум.
Широкоъгълният обектив може да се използва във всички режими, а те се изразяват в HDR, Pro, High-Res, Super Macro, Light Painting, Slow-Mo, Panorama, Moving Picture, Stickers и Pro, а отделно място в интерфейса на камерата е отредено на портретния и нощния режим, където нещата стават вълнуващи и си проличава добрата работа на алоритмите зад тези режими. Тоест телефонът има всички необходимо за разходка, при която да се уловят изящните цветове на есента.
Батерия, което ще изкара и два дни Друг основен акцент е литиево-полимерната батерия с капацитет 5000 mAh, предлагаща по-висока издръжливост и безопасност, а освен това е снабдена с 22.5W бързо зареждане, което е достъпно чрез включеното в комплекта зарядно. За половин час батерията може да се зареди до 50% от капацитета си, както обещава и производителят, а цялостното зареждане отнема малко повече от час. С един пълен заряд телефонът издържа два дни и половина при умерена употреба и малко над ден и половина при по-сериозно участие на камерата и повече време, прекарано пред екрана. Производителност и софтуер Huawei P smart 2021 няма никакви затруднения при обработка на файлове, снимки и видеоклипове, гейминг, сърфиране в интернет и социалните мрежи и мултитаскинг. Хардуерът е птимизиран добре за работа със софтуера и потребителския интерфейс и определено показва пъргавост. Софтуерната функционалност се базира на Android 10, покрит от фирмения EMUI 10.1.

Huawei Mate има собствени приложения за търсене, работа с документи и навигация, наречени съответно Petal Search, Petal Docs и Petal Maps. Освен че служи като интернет браузър със секция за новини, опция за визуално търсене и др., Petal Search позволява лесно и бързо да инсталирате приложения под формата на apk-файлове, като така можете да намерите почти всички приложения, налични в Google Play Store, включително и тези на американската компания, които работят под формата на линкове към съответната услуга. Един пример - youtube отваря линк към настолния сайт на платформата. Petal Docs предоставя възможност за работа с най-популярните файлови формати и опция за синхронизация между различни устройства и колаборация между потребители, а Petal Maps ще поддържа работа на няколко езика в над 140 държави, но все още не е налично за изтегляне от App Gallery в България.

Други софтуерни допълнения са Smart Multi-Window, позволяващо да отваряте няколко приложения едновременно, Multi-screen Colaboration за връзка между смартфоните и лаптопите на марката, възможността за лицево разпознаване, което впрочем работи отлично, и вградените AIфункционалности. Заключение Huawei P smart 2021 залага на красив дизайн, интересни характеристики и подобрени соофтуерни качествс, което гарантира, че ще заеме челните места в битката на достъпните смартфони. Телефонът е достоен да бъде част от Р-серията и ще накара притежателите му да се гордеят от способностите и представянето му. Наличните цветове са Blush Gold, Crush Green и Midnight Black, а цените варират между малко над 350 лева в свободна продажба или с подходящ план при мобилните оператори.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.