• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Симов: Интервюто на Борисов пред ФАЦ е паталогия

 Симов: Интервюто на Борисов пред ФАЦ е паталогия

/КРОСС/ Като „патология" определи в свой пост във Фейсбук Александър Симов интервюто на премиера Борисов пред „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг".

Говорителят на депутатите-социалисти написа по повода: "То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди и конспирации, че всеки автор в групата "Измамата Ковид-19" би получил инсулт от завист. Аз лично разбрах следното - Борисов вече не поглеждал жени, защото го преследвали руски шпиони, децата им и Румен Радев. Шекспирова трагедия!".

В осмиващия премиерското интервю пост на Симов, депутатът от левицата пише още: „Но, един елемент в това интервю ме озадачава като пъзел. Според психоаналитичните откровения на Борисов "красива жена много лесно може да преодолее защитата ми". Нещо повече - той буквално си признава как давал указания да пускат красивите дами дори, когато той не бил там, а имал да "дава интервю" (разбира се, че ще е интервю, той друго едва ли работи) и така една от тях като Мата Хари му прави постановката с кюлчетата, еврото, пистолета и крема срещу гъбички. А ПИК веднага след това пускат статия: "Това ли е Мата Хари, която подпали България с компроматите от спалнята на Борисов?". И в текста е посочено конкретно име - Христина Бобокова, жената на Пламен Бобоков. Нямам представа вярно ли е това или не, а и дълбоко не ме интересува. Просто ми е чудно как някой може да смята, че такава статия оневинява премиера. Това, че е има връзка със съпругата на едър бизнесмен си е направо повод за прокурорска проверка. Красивите дами му преодолявали лесно защитата, нали така? Е, как да сме сигурни, че не са го преодолели да помага на бизнеса на съпруга, а?"

С тънка ирония депутатът-журналист финализира поста си: „Както и да е - надявам се след това интервю скоро да не срещам германци. Няма да мога да ги гледам в очите, защото те вече ще знаят нашата най-срамна и мрачна тайна. А именно какъв премиер си имаме".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Симов,не си в час с материала. Германия създаде ГЕРБ и затова ГЕРБ е успешната европейска партия в България. Останалите сте аутсайдери.

01.12.2020 16:21:00

Анонимен

До заплашителя много по-надолу.Налягай си парцалките. Властта е наша. Ти и плащачът ти нямате ресурс,а само желания.Прави се на мъж у вас.

01.12.2020 16:19:30

Анонимен

БРАВО, НСО и Про-кура-т-ура! Христо Иванов Мата Хари поне четири пъти е влязла и излязла 30.11.2020 Бoриcoв прoдaвa пълни лъжи, a инcтитуциитe нe рeaгирaт. Мaтa Хaри пoнe чeтири пъти e влязлa и излязлa, НCO нe кoмeнтирa, прoкурaтурaтa cъщo. И тук нe cтaвa думa зa чoвeк, кoйтo нe мoжe дa cи кoнтрoлирa пaнтaлoнa и кoйтo нe мoжe дa cпрe дa лъжe, a cтaвa думa зa бългaрcкия прeмиeр. Бългaрcкaтa нaциoнaлнa cигурнocт e зaмeнeнa oт eднa чeрнa дупкa, в кoятo вceки прaви, кaквoтo cи иcкa.

01.12.2020 12:55:44

Анонимен

"Положителното от това интервю е, че в Германия ще се уверят какъв идиот и простак управлява България и краде от данъците им, за да си пълни чекмеджето." На немците им пука, важното е България да се управлява от човека, създаден от техните фондации. И да служи като буфер към Ердоганова Турция и Путинова Русия.

01.12.2020 11:46:10

Анонимен

Патология или не - народът го избира вече 3 - 4 пъти, и има реална опасност да го избере, със шашми или без, и отново. Не забравяйте - учил се е на демагогия от бай Тошо и от цар Симеон! Умело представя провалите си като успехи, успешно свири на струната Прост съм, и вие сте прости, разбираме се! Успешно раздели и разгроми истинската десница, а т.н. социалисти се самоизядоха. И леви, и десни - в името на келепира и поединичното спасяване!

01.12.2020 11:39:39

Анонимен

Социалистът не е на нивото на Бойко.

01.12.2020 07:43:26

Христо Иванов

Мата Хари поне четири пъти е влязла и излязла 30.11.2020 Бoриcoв прoдaвa пълни лъжи, a инcтитуциитe нe рeaгирaт. Мaтa Хaри пoнe чeтири пъти e влязлa и излязлa, НCO нe кoмeнтирa, прoкурaтурaтa cъщo. И тук нe cтaвa думa зa чoвeк, кoйтo нe мoжe дa cи кoнтрoлирa пaнтaлoнa и кoйтo нe мoжe дa cпрe дa лъжe, a cтaвa думa зa бългaрcкия прeмиeр. Бългaрcкaтa нaциoнaлнa cигурнocт e зaмeнeнa oт eднa чeрнa дупкa, в кoятo вceки прaви, кaквoтo cи иcкa. Дaннитe нa дaнъчнaтa тaйнa нa 5 млн. бългaри бяхa пуcнaти в интeрнeт. Търгoвcкият рeгиcтър, oт кoйтo зaвиcят oгрoмни aктиви, бeшe взривeн в прoдължeниe нa дни и никoй нe пoнece oтгoвoрнocт, Прoкурaтурaтa, МВР, cлeдcтвиeтo и cлужбитe глeдaт нacтрaни и мълчaт кaтo риби във вoдa. Щe нacтoявaм прoкурaтурaтa дa прoвeри oбcтoятeлcтвaтa, изнeceни oт Бoйкo Бoриcoв. Aкo бъдa избрaн зa нaрoдeн прeдcтaвитeл в cлeдвaщoтo Нaрoднo cъбрaниe, щe инициирaм aнкeтнa кoмиcия, кoятo дa изяcни прoвaлa нa бългaрcкaтa прoкурaтурa и НCO, кaктo и прoвaлa нa бългaрcкитe инcтитуции,

01.12.2020 00:09:10

До долните два анонимни поста:

Гереберунгеле, скоро ще ти се види тесен светът!

01.12.2020 00:08:47

Анонимен

Момчето от снимката не е знаело думата политика,когато Бойко създаде една успешна европейска партия.

30.11.2020 09:51:08

Анонимен

Борисов е политик от 15 години и има достатъчно опит да различи КГБ от приятелски огън.Не го подценявайте.Има силни интереси,извън страната,той да не управлява,а да управлява неориентираният мишок Радев.Да се разиграе руският кон на Балканите,както е свикнал.Обаче, България е в НАТО,а този съюз не е пионерска организация, нито фолклорен състав.

30.11.2020 09:49:42

Стоян Тончев

Още снощи се запознах какви фантасмагории и простотии е изговорил Борисов този път за немския вестник. Мисли си, че той като е малоумен и германците са като него, за да се разберат. Но яко е сбъркал. Положителното от това интервю е, че в Германия ще се уверят какъв идиот и простак управлява България и краде от данъците им, за да си пълни чекмеджето.

29.11.2020 18:50:12

Васил Петев

БОРИСОВ Е ПЪЛЕН ПОЗОР. РЕКВИЕМ НА ЕДИН ДЪЛБОКО КОМПЛЕКСИРАН ЛЪЖЕЦ, НА ЕДИН КРАЙНО ПОВРЕДЕН ЧОВЕК … Прочетох интервюто на премиера пред германския ФАЦ. Ясно е, че по изказванията на Борисов може да се коментира и напише много. Считам обаче, че това е напълно излишно, като затова ще бъда съвсем кратък в личния си коментар: Бойко Борисов е пълен позор. А интервюто му е жалък и заслужен реквием на един завършен и дълбоко комплексиран лъжец, на един крайно повреден човек. Но. По важното за мен е друго. И то се съдържа във факта, че Борисов е продукт. Наш продукт. Аз не мога да ви призовавам в нищо, но мога да ви помоля, от все сърце, и мога да се надявам, от все сърце, че народът ни никога повече няма да допусне начело на държавата да застане подобно национално унижение.

29.11.2020 18:32:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.