• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Филипа Иванова показа сина си Филип

Филипа Иванова показа сина си Филип

Водещата на „По света и у нас" и петмесечният ѝ син са на корицата на списание „Кенгуру" през най-топлия месец от лятото. Младата майка разказва в откровено интервю за майчинството, новите предизвикателства и страстта към телевизията.


/КРОСС/ В края на 2020 г., красивата водеща на централната новинарска емисия по БНТ „По света и у нас" излезе по майчинство, за да посрещне първородния си син - Филип. Малкият чаровник се появи на бял свят през март тази година, а щастливата майка го показа на света за първи път в новия брой на списание „Кенгуру".

Как се промени светът ѝ след появата на малкия Филип, как възвърна перфектната си фигура веднага след раждането, променила ли се e любовта между младите родители и как минава един ден на младата майка - ще научите от ексклузивното интервю за списанието за съвременни родители. В първото представяне на Филип и майка му след раждането, ще разберете как е протекла бременността ѝ в условия на пандемия, кои са трудностите, които среща в ежедневието си и кога Филипа Иванова планира да се върне в нюзрума на БНТ.

„Веднага след изписването ми от ,,Шейново" исках да тръгна към сградата на БНТ, която е на 100 метра от болницата. Признавам, че ми беше много трудно да се адаптирам към новото ежедневие с малко бебе, което е не по-малко динамично от живия ефир на новините. Липсва ми всичко в нюзрума и ефира.", споделя красивата водеща.

Повече от десет години Филипа Иванова е част от обществената телевизия. Започва като стажант докато учи журналистика в Софийски университет „Климент Охридски", а скоро след това официално започва работа в Българската национална телевизия. Отначало е репортер, след това сценарист, редактор и водещ на предаването ,,Денят отблизо.'' През 2013 г. става редактор, а в последствие и продуцент на новините на БНТ 2. От 2018 г. е водеща на централна емисия новини ,,По света и у нас'' по БНТ 1, заедно със Спас Кьосев.

Цялото интервю може да прочетете в новия брой на сп. Кенгуру, който е вече на пазара.

Фотосесия Филипа Иванова и Филип
Фотограф: Дарa Комитова 
Грим: Пепа Стоянова, Proface 
Коса: Джордж Тодоров, George Todorov Hair Studio
Стилист: Ина Асса, БНТ
Асистент стилист: Полина Сотирова, БНТ
Гардероб Филипа Иванова: Marella
Аксесоари и обувки: Högl
Шапка: P.A.R.O.S.H.
Гардероб бебе Филип: Benetton

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.