• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

"Възраждане" се регистрираха за изборите, не виждат партньори в НС

"Възраждане" се регистрираха за изборите, не виждат партньори в НС

/КРОСС/ Политическа партия "Възраждане" се регистрира в Централната избирателна комисия за предстоящия президентски и парламентарен вот на 14 октомври. Кандидат-президент на формацията ще бъде нейният лидер Костадин Костадинов. Освен това той ще бъде и кандидат за народен представител в 25 МИР София и 3 МИР Варна.

"Шановете ни са огромни благодарение на вярата на гражданите, които виждат, че останалите партии, които само обещават, не правят нищо", каза зам.-председателят на "Възраждане" Петър Петров.

"Не правим сметки колко депутати ще вкараме, а искаме да излезем на парламентарната трибуна, където да представим вижданията си за възраждането на България и българския дух", добави той.

Председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов обаче така и не се яви пред ЦИК. Причината, казаха съратниците му - бил на разпит в полицията във Варна. Техни симпатизанти влязоха без маски в енергото във Варна, а г-н Костадинов бе посочен като организатор. Затова в момента е на разпит.

От партията на Костадинов не виждат възможни съмишленици в следващия парламент. "Не виждаме нито един възможен съюзник в парламентарните партии. Те са в служба на глобалистичната адженда и продават националните интереси", заяви Николай Дренчев, организационен секретар на "Възраждане".

"Ние защитаваме българския национален интерес и суверенитет. Когато говорим за евентуални съюзи, те няма да са на база конкретна формация, а на база идеи. Нашата основна цел е да спрем демографската катастрофа и бихме подкрепили мерки, насочени към това", уточни той.

"Възраждане" обаче нямали нищо общо със случая на проявена агресия срещу ваксинационен пункт в морската столица преди седмица, отговориха на въпрос на News.bg от партията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.