• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната на 21 януари 2022 г.

Предстоящи събития в страната на 21 януари 2022 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 8:30 ч. в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ по случай Бабинден ще се проведе традиционният ритуал по измиване ръцете на „бабата“ – акушерка или акушер-гинеколог от екипа на Родилно отделение.

 

***

София.

От 11:00 ч. до 12:30 ч. в платформата зуум ще се проведе уебинар на тема „Селскостопанската политика на ЕС след 2023 г.

 

***

София.

От 11:00 ч на кръстовището на бул. „Акад. Ст. Младенов“ и ул. „8 декември“ ще се състои брифинг на представител на Пътна полиция, ГДНП. Темата е свързана със започваща нова специализирана полицейска операция.

 

***

София.

От 11:30 ч. ще се извърши опелото на проф. Венец Димитров ще се състои пред църквата на Централни гробища. Службата ще се извърши отвън.

 

***

София.

Ваксинационният център на Военномедицинска академия (ВМА) ще работи с ново работно време, считано от 21.01.2022 г. Всички желаещи граждани ще могат да се имунизират от понеделник до петък, от 08.30 до 16.00 часа. В съботно-неделните дни Ваксинационният център няма да работи. Имунизацията се осъществява с ваксините на Moderna, Pfizer/BioNTech и Janssen. Не е необходимо предварително записване.

 

***

Септември

От 12:00 ч. на гара Септември Петя Илиева заедно с акредитираните у нас посланици на 19 държави от 5 континента ще представят „Галерия на колела - мостове между народите” върху единствената действаща теснолинейка в България.

 

***

Чепеларе

От 21 до 27 януари Чепеларе става състезателен център на Европейския шампионат за мъже и жени, който ще бъде и кръг от световната купа, световно първенство за младежи до 23 години и шампионат на планетата за ветерани. Мястото на срещата е местността "Хайдушки поляни", която ще е арена на общо осем официални старта в различните надпревари.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.