• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Приходи на стойност 175 670 лева са постъпили от туристически обекти и паркинги на Ловеч

Приходи на стойност 175 670 лева  са постъпили  от туристически обекти и паркинги на Ловеч

/КРОСС/ Приходи на стойност 175 670 лева  са постъпили в общинската каса  от туристически обекти и паркинги на Ловеч. Това става ясно от отчета за дейността на отдел „Контрол и сигурност“ на Община Ловеч за 2021 г. От паркинги приходите са 32 509 лв., от обект „Деветашка пещера“  - 100 222 лв., от обект Ловешка средновековна крепост – 42 939 лв. Въпреки неблагоприятните условия, произтичащи от пандемичните ограничения и санитарните мерки, приходите са намалели само с 9902 лв. спрямо предходната 2020 година.

Съставени са 22 бр. Актове за установяване на административно нарушение (АУАН), наказателните постановления са 37 бр. Постъпили и разгледани са 38 бр. жалби, изготвени са 30 бр. докладни записки и предложения. Реагирано е на 107 имейла за спрени от движение коли, те вече са или премахнати от мястото, или отново са в движение. Заведени са 341 бр. преписки, протоколите от извършените проверки са 145 бр.

93 са случаите, на които е реагирано по линия на Защита при бедствия и безопасност на движението (ЗББД) – това са сигнали за опасни дървета и язовири, паднали клони и др.

Ежедневно се извършват проверки за епидемиологична обстановка, като всеки четвъртък се докладва на РЗИ, на Областния кризисен щаб по здравеопазването и на Окръжна прокуратура. Освен това са извършени проверки и съдействие на кметове и кметски наместници в селата Горан, Радювене, Тепава, Гостиня, Деветаки, Баховица, Дъбрава, Владиня, Александрово и други.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.