• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Северна Америка ще си има своя Honda HR-V

Северна Америка ще си има своя Honda HR-V

/КРОСС/ През миналата година, Honda разкри официално всичко, което можем да очакваме от изцяло новото поколение на модела HR-V. По всичко обаче изглежда, че моделът ще бъде изпълнен по доста по-раличен начин за североамерикансикя пазар.

За момента от Honda Северна Америка не споделят никакви подробности за новото си HR-V, като разпространяват само две негови скици и анонсират, че моделът ще се появи на местния пазар през тази година.

Европейската версия на HR-V е изпълнена с минималистичен дизайн, вдъхновен от купе автомобилите, като притежава и всички параметри на актуалните през последните няколко години на европейския пазар SUV модели.

Основен акцент при новата генерация на HR-V е разбира се неговото задвижване, по отношение на което от Honda са заложили на хибридната си e:HEV двумоторна система, която обещава да предложи оптимална комбинация между висока ефективност и динамичност, подобно на изцяло новото поколение на вече добре известният на местните потребители Jazz.

Присъствие във вътрешността на новото европейско HR-V отбелязва и модулната и доказала се на пазара като изключително успешна система Magic Seats за конфигуриране на седалките, а пътниците на задните седалки ще могат да разчитат на допълнителни 35 мм свободно пространство в областта на краката.

Задвижването на изцяло новото HR-V е повечено на хибридна e:HEV двумоторна система, в състава на която влизат електромотор и 1.5-литров i-VTEC бензинов двигател с максимална мощност от 131 конски сили и максимален въртящ момент от 253 Нм. Бордовата система работи в три напълно автоматични режима на работа, като потеглянето се осъществява на електрическа енергия, хибридизацията работи в тандем при големи натоварвания, а бензиновият двигател поема самостоятелно инициативата при движение с високи и постоянни скорости.

Новата Honda HR-V ще предложи възможност за избор между три основни режима на поведение- Спортен, Нормален и Еко, както и специален B с по-агресивна регенерация на инерционната и спирачната енергия.

HR-V ще предложи и типичното за Honda високо ниво на безопасност, системите за което са обединени в пакета Honda SENSING. На борда на автомобила ще могат да бъдат открити системи като такава за избягване на удар с превозно средство и пешеходци, автоматично задействане на спирачната система, адаптивен круз контрол, система за спускане по наклон и други.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.