• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Най-лошите идеи за Коледни подаръци

Най-лошите идеи за Коледни подаръци

/КРОСС/ Нека си го признаем - някои хора имат дарбата да правят страхотни изненади на своите близки. За други обаче изборът на подаръци е истинско мъчение и с наближаването на коледните празници те се чувстват все по-объркани и притеснени за предстоящото пазаруване.

Ако и вие сте от втория тип хора, днес ще се опитаме да ви помогнем в избора на подаръци. За целта няма да ви посочим какво на кого да закупите. Вместо това, ще ви изброим всички най-лоши идеи за коледни подаръци, които да избягвате по време на тазгодишното ви предпразнично пазаруване.

Всякакъв тип безполезни подаръци

От тях веднага си проличава, че отбивате номера. Те нямат идея или замисъл. Представляват предмети, които ще бъдат зарязани в най-горния и трудно достъпен шкаф на холната секция, защото просто никога няма да намерят предназначение. Избягвайте такъв тип подаръци, защото те определено не правят добро (или каквото и да е) впечатление на отсрещната страна.

Коледна украса

За мнозина е напълно логично за Коледа да подарят украса за елхата. Но в такъв тип изненада на практика няма никакъв смисъл. Та нали хората вече са украсили коледните си елхи? Много е вероятно вашият подарък да бъде захвърлен някъде и да не намери приложение дори през идната седмица просто защото ще бъде забравен.

Анти-ейдж козметика

С подобен подарък буквално казвате на човека отсреща, че остарява. На никого няма да му стане приятно да получи крем против бръчки. Той или тя разполага с огледало вкъщи и достатъчно добре знае как изглежда. Особено неприятно ще се изненадат дамите на такъв подарък, защото те са по-суетни и взискателни към външния си вид.

Домакински пособия

Достатъчно често готвим и се занимаваме с чистене и ремонтни дейности у дома, за да си напомняме за тях и на коледната трапеза. Този празник е може би единственият останал период през годината, когато успяваме наистина да си починем и да забравим за скучното и постоянно повтарящото се ежедневие. Ето защо експертите постоянно съветват: „Изненадай свой близък с подарък, който ще го откъсне от реалността и ще го накара да се почувства специален".

Пари


Разбира се, че в днешните тежки времена на инфлация на никого не са му излишни допълнителни финансови средства. Парите обаче не са никакъв подарък. Те може да са помощ или услуга, но не и начин да изненадате някого. Всякакъв сувенир, снимка в рамка или статуетка е далеч по-добра идея за коледен подарък, отколкото даването на определена сума на ръка в плик.

Надяваме се, че сме успели да ви помогнем поне до някаква степен. Препоръчваме ви да отделите достатъчно време да помислите предварително какво да подарите на близките си за Коледа, защото в предпразничния сезон отрупаните витрини и магазини често объркват потребителите и ги карат да пазаруват хаотично и необмислено.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.