• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Испанските дрехи Mayoral печелят все повече фенове в България

Испанските дрехи Mayoral печелят все повече фенове в България

/КРОСС/В сезона на активните намаления на дрехи и други стоки, търсим едни от най-предпочитаните дрехи за деца. Няма как да подминем едно явление, а то е че родителите все повече обръщат внимание на това как са облечени децата им. Mayoral определено е една от най-търсените марки детски дрехи в България, а феновете им буквално "растат" с испанската топ марка.

Защо Mayoral е от най-харесваните марки детски дрехи?

Децата избират своите дрехи, според външния им вид. Предпочитат определени детски герои или цветове. За нас родителите обаче, марката е важен момент при избора, също така предпочитаме определен стил, искаме да покажем че държим на качеството или залагаме на ниската цена. За нашите деца сме готови често да пренебрегнем бюджета, за да сме сигурни, че те ще получат максимума от своите облекла - топлина, мекота, качество и визия. И тогава търсим марка детски дрехи, която съчетава повечето от тези критерии и е една от най-търсените, не само в Европа, но и у нас - Mayoral.

Ето защо Майорал има все повече фенове, не само сред родителите, а и сред децата:

Всичко започва преди повече от 80 години. Mayoral стартира като семеен бизнес и постепенно заема водеща позиция в детската мода в Европа. За разлика от повечето познати производители, брандът е ориентиран в производството само на детски артикули - дрехи обувки и аксесоари. Концепцията на компанията включва постоянно усъвършенстване и изключителен фокус върху детето - материите са подбрани, така че да са удобни и качествени за децата и да са им комфортни, дизайнът и стила са издигнати на високо ниво, така че да помагат на родителите при комбиниране на отделните компоненти на облеклото.

Сезонни колекции всяка година, както при големите. Дизайнерите на марката проектират всяка година по 2 изцяло нови колекции - пролет/лято и есен/зима. Всяка от тях включва поне 500 модела облекла в различни цветове и размери. Почти невъзможно е да не харесате нещо и за вашето дете, а и всяка година имате нови и нови идеи от разнообразието на колекциите.

Голяма възрастова гама - като започнем от новородените и стигнем до 18 годишните тинейджъри - всяко дете може да бъде облечено с детски дрехи Mayoral. Цветовете, материите, дизайнът и кройките са съобразени с възрастта на подрастващите.

Цените на Майорал са конкурентни и съизмерими с останалите брандове от този клас. През годината има намаления, както на отминали колекции, така и на актуалните в средата на сезона, а също така и за поводи свързани с големи промоционални кампании - Великден, Коледа, Черен петък и Деня на детето и други. За родителите често е по-изгодна покупка на 2-3 качествени детски дрехи, отколкото на 5-6 некачествени. Издръжливите материи и цветове дават по-голяма стойност от масовите нискокачествените дрехи.

Както споменахме многократно качеството на материалите е това, в което без съмнение може да бъдете уверени. Естествени материи, устойчиви и приятни цветове, качествена изработка - това е причината родителите да предпочитат марката.

С грижа за природата. Инициативата #ecofriends - насърчаване на положителна промяна и намаляване на вредното екологично влияние, основан на сериозния ангажимент към околната среда. От компанията подхождат отговорно към устойчивото развитие и социалната отговорност за да съхранят максимално природата за своите малки клиенти. Облеклата на Mayoral преминават през строг контрол и изследвания, които оценяват наличието на химикали, вредни за здравето или околната среда, както и безопасността на аксесоарите. Тези анализи се извършват от акредитирани лаборатории в съответствие със стандартите ISO/IEC 17025.

Ако вече сте се убедили в предимствата на дрехите Mayoral може да намерите хиляди модели и размери онлайн на сайта Молив.BG. С компетентна помощ от екипа на магазина и бърза доставка ще отметнете един от най-важните ангажименти - обличането на детето!

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.