Десислав Чуколов: На тези избори „Атака" отново ще е срещу всички останали
Секция: ПОЛИТИКА
17 Септември 2011 12:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Десислав Чуколов: На тези избори „Атака" отново ще е срещу всички останали

София /КРОСС/ На президентските избори партия „Атака" ще е срещу всички останали. Това заяви в интервю за предаването „Седмицата" по Дарик радио председателят предизборен щаб на ПП „Атака" Десислав Чуколов. Според него кампанията ще бъде „доста мътна и кървава". На президентските избори през 2006 година тандемът на „Атака" Волен Сидеров и Павел Шопов стигна до балотаж срещу кандидат-президентската двойка Георги Първанов и Ангел Марин.

„Изборите през тази година повтарят тези преди четири години - партия "Атака" срещу олигархията, партия "Атака" срещу всички останали кандидати, които през годините са сменяли партиите, сменяли са си идеите. Росен Плевнелиев и ГЕРБ са част от всичко това", каза Чуколов. Запитан обаче какво ще е поведението на „Атака" в парламента и дали ще продължи партията да подкрепя ГЕРБ, той не пожела да коментира.

По отношение на социологическите проучвания, според които кандидат-президентската двойка Сидеров-Шопов ще получи около 3 процента одобрение, Чуколов каза, че критерий не са допитванията на социолозите, а какво казват хората, като припомни парламентарните избори през 2005 година, когато партията влезе в Народното събрание, въпреки че малко преди вота социологическите проучвания не даваха шанс на хората на Волен Сидеров.