Кандидатът-президентът Димитър Куцаров подаде жалба срещу Соня Колтуклиева в прокуратурата
Секция: ПОЛИТИКА
19 Септември 2011 12:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кандидатът-президентът Димитър Куцаров подаде жалба срещу Соня Колтуклиева в прокуратурата

 

София /КРОСС/ Малко след 9 часа днес Димитър Куцаров внесе в Софийската районна прокуратура сигнал срещу журналиста Соня Контуклиева. Сигналът е заведен под номер 45510. Причина за това  Димитър Куцаров да поиска намесата на обвинителите стана скандал, разразил се в неделя, 18 септември, в ефира на предаването „Насреща Люба Кулезич” по ТВ 7.

Кандидат-президентската двойка Димитър Куцаров - Камелия Тодорова участваха в рубриката "Какво става", когато в телефонно обаждане на живо Соня Колтуклиева разказа, че индиректно, чрез нейн приятел, била заплашена от името на Димитър Куцаров. “Категоричните й твърдения, изразени в ефир пред неограничен брой зрители срещу регистриран с решение на Централната избирателна комисия кандидат за президент, не отговарят на истината и могат да се окачествят като опит да бъда набеден за престъпление, което не съм извършил. Настоявам прокуратурата да защити интересите ми на човек, гражданин и кандидат за президент и да започне незабавно проверка по случая”, пише в сигнала на Димитър Куцаров. Той е категоричен, че не познава лицата, чиито имена Соня Колтуклиева замеси в скандала. 

Кандидат-президентът поиска да подаде сигнал в прокуратурата още вчера, но охранителят Славомил Кръстев обясни, че в неделния ден нямало дежурен прокурор.