БСП открива Интер@рт кафе Ламбо
Секция: ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
22 Септември 2011 11:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БСП открива Интер@рт кафе Ламбо

Пловдив  /КРОСС/ Интер@рт кафе Ламбо отваря врати утре, 23 септември, в 12.30 часа на пл. "Стефан Стамболов" в Града под тепетата. На официалното откриване лидерът на пловдивските социалисти Атанаска Тенева ще представи публично съветническата листа и кандидатът за кмет Георги Търновалийски, които тръгват за победата с номер 8.В продължение на месец мястото ще бъде техният информационен център, през който ще се отбива и кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов.

Георги Търновалийски ще присъства всеки момент, когато не е на среща с обществени групи и организации. Екипът с № 8 залага на диалога с гражданите на Пловдив, а кампанията ще бъде с мото „По-добри условия за по-добър живот".

Георги Търновалийски се впуска в надпреварата с личния си девиза „Честност и откритост".

В Интер@рт кафе Ламбо пловдивчани могат да ползват безжичен интернет, да изпият по кафе с БСП-кандидати или просто да проверят електронната си поща. За вечерите младежите социалисти са планирали специални събития за всички, които търсят сценична изявя за своя талант. „На пловдивска сцена само най -доброто" е изборното БСП реалити.