Цветан Цветанов ще посети Област Добрич
Секция: БЪЛГАРИЯ
26 Септември 2011 14:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цветан Цветанов ще посети Област Добрич

София /КРОСС/ На 27.09.2011 г. /вторник/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на Община Балчик от ГЕРБ д-р Светомир Михайлов. Срещата ще се проведе от 10:30 часа в офиса на ГЕРБ - Балчик и на нея ще присъстват и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. От 11:25 часа Цветанов и Михайлов, заедно с областния координатор на ГЕРБ - Добрич Румен Иванов, ще разговарят с граждани на Балчик по централната улица на града.

В 12:20 часа Цветан Цветанов ще посети кв. „Хаджи Димитър" в град Каварна и ще разговаря с местните жители. На срещата ще присъства и кандидатът за кмет на Община Каварна Цонко Цонев. По-късно, в 12:35 часа, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще се срещне с кандидатите за общински съветници и местния предизборен щаб на партията. Срещата ще се проведе в читалище „Съгласие".

В 14:20 часа Цветан Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на Община Шабла от ГЕРБ Красимир Кръстев и кандидатите за общински съветници в общината. На срещата ще бъдат обсъдени основните проблеми на населените места в района и възможностите за развитие на общината. Срещата ще се проведе в местния Зелен образователен център.

Цветан Цветанов ще разговаря и с кандидатите за кметове и общински съветници в Община Генерал Тошево. Срещата ще се проведе в 15:30 часа, на ул. „В. Априлов" 4. На нея ще присъстват и кандидатът за кмет на Община Генерал Тошево от ГЕРБ Ивайло Манушев и областният координатор на ГЕРБ-Добрич и народен представител Румен Иванов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще открие в 17:05 часа Предизборния щаб на ГЕРБ - Добрич, заедно с кандидата за кмет на Добрич от ГЕРБ Детелина Николова и областния координатор на ГЕРБ - Добрич Румен Иванов. В 17:30 часа в щаба, който се намира на бул. „25-ти септември" 3 в града, Цветан Цветанов ще обсъди с кандидидатите на партията за кмет и общински съветници развитието на общината. В 18:10 часа Цветанов и Николова ще разговарят с граждани на Добрич в мобилния предизборен щаб на партията, който е разположен на площад „Свобода" в града.