Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Област Стара Загора
Секция: ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
27 Септември 2011 18:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Област Стара Загора

София /КРОСС/ Кандидатите за президент и вицепрезидент от ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Област Стара Загора на 28.09.2011 г. /сряда/. В 11:30 часа, в град Казанлък, двойката ще присъства на откриването на предизборния щаб на ГЕРБ-Казанлък и представянето на кандидата за кмет Галя Стоянова. Събитието ще се проведе в хотел „Казанлк" и на него ще присъства областният координатор на ГЕРБ-Стара Загора и кандидат за кмет на областния град Живко Тодоров.

В 12.30 часа Пленвлеив и Попова ще посетят завод "Арсенал" в Казанлък, където ще се срещнат с ръководството и работниците на завода. На срещата ще присъстват още кандидатът за кмет от ГЕРБ за Община Казанлък Галина Стоянова и председателят на областния предизборен щаб Йордан Николов. В 15:30 часа, в град Стара Загора, двойката ще се срещне с ръководството и работниците от фирмата за регенериране на индустриални машини и гумени изделия за камиони и автобуси Медина Мед.

В 16:15 часа кандидат-президентската двойка ще посети фирма Кен, която произвежда и търгува с месни продукти. По време на посещението Плевнелиев и Попова ще се срещнат с ръководството на фирмата и работниците, за да обсъдят проблемите пред сектора и възможностите за тяхното разрешаване.

В 18:00 часа Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще се срещнат с представители на местния бизнес за да обсъдят възможностите за развитие на икономиката в региона. На срещата ще присъстват и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, общинското ръководство на местната структура и народни представители от партията. Събитието ще се проведе в х-л "Мериан палас" в Стара Загора. 

В 19:00 часа кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще бъдат представени пред старозагорци на предизборния концерт партията. Концертът ще се проведе на площада пред Областна администрация и в него ще вземат участие Веселин Маринов, Графа, ансамбъл „Българе" и актьорите Димнитър Рачков, Мария сапунджиева, Зуека, Руслан Мъйнов и техни колеги.