Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Област Шумен
Секция: ПОЛИТИКА
30 Септември 2011 16:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Област Шумен

София /КРОСС/ На 01.10.2011 г. /събота/ кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще посетят Област Шумен. Обиколката им ще започне в 12:00 часа от село Мадара. Плевнелиев и Попова
ще разгледат Националния историко-археологически резерват „Мадара".

В 12:50 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще посети църковния храм „Св. Георги Победоносец" в селото, след което ще се срещнат с местните жители. На двете събития ще присъстват и кандидатът за кмет на село Мадара от ГЕРБ Христина Димитрова, областният координатор на ГЕРБ - Шумен Добрин Добрев и народните представители от ГЕРБ Ивайло Тошев и Красимир Минчев.

В 14:00 часа Плевнелиев и Маргарита Попова ще разговарят с ибиратели в гр. Велики Преслав. Срещата ще се проведе пред сградата на Община Велики Преслав и в нея ще участва и кандидатът за кмет на града от
ГЕРБ Димо Бодуров.

В 14:20 часа Плевнелиев и Попова ще се срещнат с избиратели в село Драгоево пред кметството. Темата на срещата са проблемите пред българските села и възможностите за тяхното развитие.

В 15:00 часа кандидат-президенстката двойка ще разговаря със симпатизанти на ГЕРБ в град Смядово. На срещата в офиса на ГЕРБ-Смядово, в центъра на града, ще присъстват и кандидатът за кмет на Смядово от ГЕРБ Иванка Петрова, областният координатор на ГЕРБ - Шумен Добрин Добрев и народните представители от ГЕРБ Ивайло Тошев и Красимир Минчев.

В 16:00 часа Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще участват в представянето на кандидата за кмет на Каспичан от ГЕРБ Милена Недева и кандидатите за общински съветници. Събитието ще се проведе в залата на читалище „Пробуда" в Каспичан.

В 16:45 часа кандидатите за президент и вицепрезидент от ГЕРБ ще посетят град Нови пазар, където ще участват в представянето на кандидата за кмет от ГЕРБ Димитър Димитров и кандидатите за общински съветници. Събитието ще се проведе в Пленарна зала на Община Нови пазар.

В 18:00 часа Плевнелиев и Попова ще се срещнат и ще разговарят с хората от Шумен в централната градска част.

В 19:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще бъде представена на предизборния концерт в Шумен. На сцената ще излязат и кандидатът за кмет на Шумен от ГЕРБ Димитър Александров и кандидатите
за общински съветници от партията. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Орлин Горанов, Веселин Маринов, ансамбъл „Българе" и актьорите Димитър Рачков, Мария Сапунджиева, Любомир Нейков,
Кръстю Лафазанов и техни колеги. В събитието ще участват и областният координатор на ГЕРБ - Шумен Добрин Добре и народните представители от ГЕРБ Ивайло Тошев и Красимир Минчев.