Откриха Спартакиадата на нотариусите
Секция: СПОРТ
30 Септември 2011 16:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Откриха Спартакиадата на нотариусите

Добрич /КРОСС/ Председателят на Националната камара на нотариусите Димитър Танев откри третото издание на Спартакиадата на нотариусите, която се провежда в "Албена". В спортната проява участват близо 150 нотариуси от три държави - България, Полша и Украйна.

„За мен е огромно удоволствие отново да бъда в "Албена". Сигурно сме единствената юридическа гилдия, която е напуснала кабинетите си, за да организира една подобна проява. Спартакиадата ме връща години назад, когато всички работещи спортувахме, създавахме приятелства. Това са прекрасни спомени. Догодина имаме амбицията в състезанията да се включат и колеги от Русия, Турция и др. страни", заяви Танев, след което влезе в спортната зала и с играта си подкрепи един от волейболните отбори.

Нотариусите ще премерят сили в 6 вида спорт - футбол, волейбол, тенис, тенис на маса, плуване и лека атлетика. Спартакиадата е организирана от Регионална нотариална колегия - Варна, и Националната камара на нотариусите. Призьорите ще получат медали и купи, а "Албена" за втора поред година е избрана да домакинства на спортния форум.