Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново
Секция: CROSS ПРЕСЦЕНТЪР
03 Октомври 2011 15:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Цветан Цветанов ще посети област Велико Търново

Велико Търново /КРОСС/ На 04.10.2011 г. /вторник/ Цветан Цветанов ще посети село Раданово, Община Полски Тръмбеш. В 12:00 часа Цветанов ще представи кандидатът за кмет на Полски Тръмбеш от ГЕРБ Емил Енчев и листата общински съветници пред членове и симпатизанти на партията. Срещата ще се проведе в читалище ,,отец Паисий‘‘. На събитието ще присъстват още областният координатор на ГЕРБ - Велико Търново и народен представител Христо Христов и кандидатът за кмет на партията за с. Раданово Георги Стамов.
В 12:45 часа председателят на предизборния щаб ще посети дома на баба Петранка, която на 5 октомври ще навърши 100 години.
В 13:30 часа Цветанов ще се срещне с ръководството на ,,Захарни заводи‘‘ АД, гр. Горна Оряховица. На срещата ще присъстват кандидатът за кмет на партията за Горна Оряховица Добромир Добрев и листата общински съветници.
В 14:15 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Горна Оряховица в предизборната шатра на партията на пл. ,,Г. Измирлиев‘‘.
В 15:15 часа Цветанов ще се срещне с работниците и служителите в машиностроителното предприятие ,,ЕлМот‘‘ АД на ул. Н. Габровски, гр. Велико Търново. На събитието ще присъстват още народният представител Евгени Стоев и кандидатът за кмет на партията за Велико Търново Даниел Панов.
В 16:15 часа Цветанов ще се срещне с кандидата за кмет на ГЕРБ за село Пчелище Гица Лазарова. Срещата ще се проведе на центъра в селото.
В 17:00 часа на предизборен концерт на ГЕРБ, Цветанов ще представи кандидатът за кмет на партията за Златарица Таня Лазарова и листата общински съветници пред членове и симпатизанти. Концертът ще се проведе на пл. ,,Първи Май‘‘ в Златарица.
В 19:00 часа Цветанов ще представи кандидат-кмета на ГЕРБ за Елена Дилян Млъзев и листата общински съветници на предизборен концерт. Събитието ще се проведе в читалище ,,Напредък - Елена - 1863‘‘, гр. Елена.