Цвета Караянчева: И на тези избори ще бъде „всички срещу ГЕРБ”
Секция: ПОЛИТИКА
06 Октомври 2011 09:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цвета Караянчева: И на тези избори ще бъде „всички срещу ГЕРБ”

 

София /КРОСС/ В последните няколко седмици трибуната на Народното събрание се използва за предизборни речи. Това нещо трябва да спре и  всеки депутат да отиде в района си, там да прави предизборна агитация. В парламента се прави политика, а не се коват закони, така че трябваше да вземем такова решение за излизане във ваканция. Това заяви Цвета Караянчева, народен представител от ГЕРБ и член на Предизборния щаб на партията, в интервю за Радио К2.

Кандидатпрезидентската двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова изказват идеите си като се срещат очи в очи с хората – сподели представителката на предизборния щаб на ГЕРБ.

Не е лесно по време на криза да правиш избори като управляваща партия, защото трябва да отговаряш на въпросите от деня. Катуница не е малък проблем, но не трябва да се всява напрежение преди избори. Според нея  етнически проблеми в България няма и е крайно време политиците в парламента да  не си играят с тези думи.

Общините, от които Цвета Караянчева е избрана за народен представител  не си вършат работата в местната власт. Вече 20 години друга партия освен ДПС  не е издигала в Кърджали общински съветници и кметове. Сега от  ПП ГЕРБ за първи път след две години в управлението издигат  кандидати  във всичките  седем общини в района. В България няма градивна опозиция. Нашата опозиция е плюеща, но понякога трябва да оцениш положително - това, което е направено за две години управление.

И на тези избори ще станем свидетели на опозицията „всички срещу ГЕРБ”- убедена е Цвета Караянчева. С  правителство на малцинството ПП ГЕРБ носи политическата отговорност и ще я понесе и сега - за добро или лошо. Партията изпълнява желанието на избирателите да се играе самостоятелно и на тези избори, и да не се  влиза в коалиция с други партии.