Цветан Цветанов ще посети област Кърджали
Секция: ПОЛИТИКА
07 Октомври 2011 15:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цветан Цветанов ще посети област Кърджали

София /КРОСС/ На 08.10.2011 г. /събота/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Кърджали. В 09:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Черноочене, в щаба на партията на ул. ,,Шеста‘‘ № 6. На срещата ще присъстват още областният координатор на ГЕРБ - Кърджали и народен представител Цвета Караянчева и кандидатът за кмет на партията за Черноочене Леман Хакъ.

В 10:40 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Джебел. Срещата ще се проведе в щаба на партията на ул.,,Еделвайс‘‘ № 27. На нея ще присъстват кандидатът за кмет на партията за Джебел Мюмюн Хабиб и листата общински съветници.

В 12:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в щаба на партията в Кирково на ул. ,,Извор‘‘ № 4. На срещата ще присъства и кандидатът за кмет на партията за Кирково Есат Садък.
В 14:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Ардино. Срещата ще се проведе в щаба на партията на ул.,,Републиканска‘‘. На нея ще присъства и кандидатът за кмет на партията за Ардино Адам Персенски.
В 16:30 часа Цветанов и кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в щаба на партията в Кърджали, в Комплекс ,,Орфей‘‘. На срещата ще присъства и кандидатът за кмет на партията за Кърджали Илия Илиев.
В 17:20 часа Цветанов, Плевнелиев и Попова ще посетят мобилния предизборен щаб на партията на пл. ,,Освобождение‘‘.
В 18:30 часа Цветан Цветанов ще представи кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ на предизборен концерт на партията в Кърджали. На сцената ще излязат още кандидатът за кмет на Кърджали от ГЕРБ Илия Илиев, листата общински съветници и кандидатите за кметове от областта. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Веселин Маринов, Графа, ансамбъл ,,Българе‘‘, актьорите Димитър Рачков, Мария Сапунджиева, Зуека, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов и техни колеги.