Правят българска версия на "Женени с деца"
Секция: ЛЮБОПИТНО
10 Октомври 2011 09:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Правят българска версия на "Женени с деца"

/КРОСС/ Адаптирана версия на култовия комедиен сериал "Женени с деца" ще заснеме Нова тв. Новината бе обявена по време на провелия се миналата седмица "Форум за обмен на телевизионни програми" (MIPCOM) в Кан. Sony Picture Television и Viasat Broadcasting, част от MTG, сключиха договор за производството на ситкома в България. Първият сезон на поредицата ще бъде излъчен през 2012 г., съобщава "Монитор". 
Забавните истории на безпаричното семейство Бънди са едни от най-успешните и обичани от публиката в цял свят. Сериалът получава множество положителни отзиви и признания, сред които 7 номинации за награди "Еми", 7 номинации за "Златен глобус", номинация от Casting Society of America и др. Актьорът Ед О'Нийл, който изпълнява ролята на вечно мрънкащия Ал Бънди, стана едно от най-известните телевизионни лица.
В САЩ хитовата комедия е излъчвана в продължение на цели 11 сезона - първият епизод тръгва по Fox Network през 1987 г., а последният - през 1997 г. "Женени с деца" бързо печели почитатели и в останалите страни, в резултат на което местни версии на ситкома са снимани в държави като Аржентина, Армения, Чили, Колумбия, Хърватия, Унгария, Турция, Русия и Испания.
Главните действащи лица в сагата са семейство Бънди от Чикаго. Те нямат нищо общо с обичайните щастливи и захаросани американски фамилии, а точно обратното - олицетворяват техните недостатъци, които никой няма смелостта да признае.
Главните персонажи са някогашният играч на американски футбол Ал Бънди (Ед О'Нийл), който е продавач на обувки. Съпругата му Пеги (Кейти Сагал) има един единствен талант - да харчи и без това малката му заплата по магазини, салони за красота и бинго зали. Децата им са префърцунената и глупава Кели (Кристина Апългейт) и по-малкият й брат - егоцентричният смотаняк Бъд (Дейвид Фостино).
Щастливо женени от цели 16 години (или поне през половината от тях), Ал и Пеги откриват, че тайната на успешния брак се крие в това да приемаш особеностите и недостатъците на половинката си. Франк Синатра изпълнява песента към сериала - Love and Marriage, която и до днес остава емблематична за продукцията.