Цветан Цветанов ще посети област Перник
Секция: CROSS ПРЕСЦЕНТЪР
15 Октомври 2011 14:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цветан Цветанов ще посети област Перник

Перник /КРОСС/ На 16 октомври 2011 г. /неделя/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Перник. В 10:30 часа Цветанов ще се срещне с ръководството на ГЕРБ - Радомир в щаба на партията на пл. ,”Свобода”, град Радомир. На събитието ще присъстват областният управител на Перник Иво Петров и кандидатът за кмет на партията за Радомир Пламен Алексиев.

 

В 11:05 Цветанов ще присъства на волейболен турнир в ПГТ „Юрий Гагарин”. В 12:20 часа Цветанов ще се срещне с общинското ръководство на ГЕРБ - Земен в офиса на партията на ул. „Земенски манастир” 28, град Земен. На събитието ще присъства кандидат - кметът на партията за Земен Димитър Сотиров.

 

В 12:45 часа председателят на предизборния щаб ще посети Земенски манастир. В 13:35 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в щаба на партията на централния площад на село Ковачевци. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Ковачевци от ГЕРБ Ана Цветкова. В 15:00 часа Цветанов ще се срещне с жителите на Брезник в кафе „Бътърфлай”. На събитието ще присъства кандидат - кметът на партията за Брезник Димитър Димитров. В 16:25 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Трън. Срещата ще се проведе в кафе Бристъл” на ул. ,,Пако Пеев” 11. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Трън от ГЕРБ Станислав Николов. В 17:00 часа Цветанов ще се срещне с жителите на село Мещица в читалището. На събитието ще присъства кандидат - кметът на партията за Мещица Огнян Асенов. В 18:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Драгичево. Срещата ще се проведе в читалището на селото. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Драгичево от ГЕРБ Велизар Миладинов. В 18:50 часа Цветанов ще посети мобилния предизборен щаб на ГЕРБ – Перник на пл. ,,Кракра”. На събитието ще присъстват кандидатът за кмет на Перник от ГЕРБ Ирена Соколова и кандидатите за кметове от областта. В 20:00 часа председателят на предизборния щаб ще представи кандидат – президентска двойка от ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова на предизборен концерт на партията в Перник. На сцената ще излязат още кандидатът за кмет на Перник Ирена Соколова, кандидатите за кметове от областта и листата общински съветници. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Орлин Горанов, Веселин Маринов, ансамбъл „Българе‘‘, актьорите Димитър Рачков, Мария Сапунджиева, Ернестина Шинова и техни колеги. Концертът ще се проведе в зала ,,Борис Гюдеров‘‘ /бившата зала Миньор/.