Цветан Цветанов ще посети област Монтана
Секция: CROSS ПРЕСЦЕНТЪР
16 Октомври 2011 14:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цветан Цветанов ще посети област Монтана

Монтана /КРОСС/ На 17 октомври /понеделник/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Монтана. В 10:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Чипровци. Срещата ще се проведе в читалище ,,Петър Богданов‘‘ на ул. ,,Петър Парчевич‘‘ № 57. На събитието ще присъстват областният координатор на ГЕРБ – Монтана и народен представител Искра Фидосова и кандидатът за кмет на партията за Чипровци Анатоли Първанов. В 11:00 часа председателят на предизборния щаб ще се срещне с жителите на Георги Дамяново в читалище ,,Трудолюбие‘‘ на ул. ,,Първа‘‘ 42. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Георги Дамяново от ГЕРБ Дилян Димитров.

 

В 12:00 часа Цветан Цветанов и кандидатът за президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Монтана. Срещата ще се проведе в мобилния предизборен щаб на партията на пл. ,,Жеравица‘‘. На събитието ще присъстват народният представител Димитър Аврамов и кандидатът за кмет на партията за Монтана Людмил Сандов.

 

В 14:30 часа Цветанов ще се срещне с жителите на село Комощица в читалище ,,Владимир Гаврилов Ваков‘‘. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Комощица от ГЕРБ Райчо Рангелов. В 15:10 часа председателят на предизборния щаб и кандидатът за президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Лом. Срещата ще се проведе в читалище ,,Постоянство‘‘ на ул. ,,Славянска‘‘ 1. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на партията за Лом Иво Иванов. В 17:15 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жителите на Бойчиновци на площада пред общината. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Бойчиновци от ГЕРБ Славей Костодинов. 

 

В 18:45 часа председателят на предизборния щаб ще представи кандидат – президентската двойка на ГЕРБ на предизборен концерт на партията в Монтана. На сцената ще излязат още кандидатът за кмет на Монтана Людмил Сандов, кандидатите за кметове от областта и листата общински съветници. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Веселин Маринов, Орлин Горанов, ансамбъл ,,Българе‘‘, актьорите Димитър Рачков, Ненчо Илчев, Мария Игнатова и техни колеги. Концертът ще се проведе на пл. ,,Жеравица‘‘.