Калфин на посещение в Пловдив в понеделник
Секция: ПОЛИТИКА
16 Октомври 2011 17:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS

София /КРОСС/  На 17.10.2011г. /понеделник/кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин ще посети Пловдивска област, съобщиха от социалистическата партия.

От 10.00 часа Калфин ще се срещне с гражданите на Клисура на площада пред кметството. От 11.00 часа ще посети Сопот, където ще поднесе цветя пред паметника на Иван Вазов и ще разговаря с избиратели в центъра на града. От 11.30 часа кандидатът на БСП за президент ще разговаря с хората от Карлово в къщата-музей „Васил Левски”, а от 13.00 часа ще разговаря с избиратели в Хисаря. В рамките на деня Ивайло Калфин ще се срещне с хората от Баня, Труд и Цалапица. От 16.00 часа започва срещата на кандидата за президент с гражданите на Стамболийски в центъра на града. От 16.40 часа Ивайло Калфин ще разговаря със симпатизанти в центъра на град Кричим. В 17.30 часа започва срещата на кандидата на БСП за президент с гражданите на Перущица, а в 19.00 часа Ивайло Калфин ще участва в митинг в Асеновград. 

 

Същия ден кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов ще бъде във Велико Търново, където от 17.00 часа в залата на общината ще присъства на концерт на Ансамбъл „Искра”. По- късно, в 18.30 часа Стефан Данаилов ще пристигне в Горна Оряховица, където ще се срещне със симпатизанти в залата на общината.  

 

/ВС/